Dursun Efe Picopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 180 Yer İZMİR Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2021 #1 Oyunlar yazan adını bilmediğim şeyi nasıl yapabilirim? Resmi başka bir konudan almıştım.
MUSTAFA0780 Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 296 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2021 #2 Dursun Efe dedi: Oyunlar yazan adını bilmediğim şeyi nasıl yapabilirim? Resmi başka bir konudan almıştım.Eki Görüntüle 1236902 Genişletmek için tıkla... Sağ tıkla klasöre özelliklerden resmini ayarlayabilirsin. MUSTAFA0780 dedi: Sağ tıkla klasöre özelliklerden resmini ayarlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Özellikler>özelleştirme>simge değiştir.
Dursun Efe dedi: Oyunlar yazan adını bilmediğim şeyi nasıl yapabilirim? Resmi başka bir konudan almıştım.Eki Görüntüle 1236902 Genişletmek için tıkla... Sağ tıkla klasöre özelliklerden resmini ayarlayabilirsin. MUSTAFA0780 dedi: Sağ tıkla klasöre özelliklerden resmini ayarlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Özellikler>özelleştirme>simge değiştir.
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2021 #3 Dursun Efe dedi: Oyunlar yazan adını bilmediğim şeyi nasıl yapabilirim? Resmi başka bir konudan almıştım.Eki Görüntüle 1236902 Genişletmek için tıkla... Önce normal bir klasör oluşturup sonra sağ tıklayıp özelliklerden simge seçme kısmından yıldızı veya istediğin herhangi bir simgeyi seçip uygulayabilirsin.
Dursun Efe dedi: Oyunlar yazan adını bilmediğim şeyi nasıl yapabilirim? Resmi başka bir konudan almıştım.Eki Görüntüle 1236902 Genişletmek için tıkla... Önce normal bir klasör oluşturup sonra sağ tıklayıp özelliklerden simge seçme kısmından yıldızı veya istediğin herhangi bir simgeyi seçip uygulayabilirsin.
Kapkara Kedi Kilopat Katılım 1 Haziran 2017 Mesajlar 343 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2021 #4 Klasörü oluşturduktan sonra klasöre sağ tıklayıp "özellikler" sekmesini açın. Sonra üstten "özelleştir" panelini seçin ve "klasör simgeleri" yazan yerdeki "simge değiştir"e tıklayıp istediğiniz klasör simgesini seçin. Sonra uygula-tamam yapın ve klasörün simgesi değişsin.
Klasörü oluşturduktan sonra klasöre sağ tıklayıp "özellikler" sekmesini açın. Sonra üstten "özelleştir" panelini seçin ve "klasör simgeleri" yazan yerdeki "simge değiştir"e tıklayıp istediğiniz klasör simgesini seçin. Sonra uygula-tamam yapın ve klasörün simgesi değişsin.
ardasenxx Kilopat Katılım 13 Şubat 2019 Mesajlar 123 8 Aralık 2021 #5 Masaüstünde yeni bir klasör oluştur sağ tık özellikler özelleştir simge değiştir diyerek çıkan ikonlar arasından istediğin ikonu seçebilirsin.
Masaüstünde yeni bir klasör oluştur sağ tık özellikler özelleştir simge değiştir diyerek çıkan ikonlar arasından istediğin ikonu seçebilirsin.
triggerr Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 938 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2021 #6 Buradan yıldızı bulun.
MUSTAFA0780 Hectopat Katılım 26 Kasım 2020 Mesajlar 296 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2021 #7 triggerr dedi: Eki Görüntüle 1236914 Buradan yıldızı bulun. Genişletmek için tıkla... Resimde neden h**tai var? XD
triggerr dedi: Eki Görüntüle 1236914 Buradan yıldızı bulun. Genişletmek için tıkla... Resimde neden h**tai var? XD
Dursun Efe Picopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 180 Yer İZMİR Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2021 #8 Teşekkür ederim arkadaşlar yaptım çok uzun zamandır araştırıyordum ama bulamamıştım sağ olun çok kısaymış aslında
Teşekkür ederim arkadaşlar yaptım çok uzun zamandır araştırıyordum ama bulamamıştım sağ olun çok kısaymış aslında
Dursun Efe Picopat Katılım 15 Mart 2021 Mesajlar 180 Yer İZMİR Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Aralık 2021 #10 triggerr dedi: Eki Görüntüle 1236914 Buradan yıldızı bulun. Genişletmek için tıkla... hocammm ismi neymiş öyle onun Xd
triggerr dedi: Eki Görüntüle 1236914 Buradan yıldızı bulun. Genişletmek için tıkla... hocammm ismi neymiş öyle onun Xd