Windows 10'da Oyunlara Öncelik Verme

PUBG Mobile için evet komik ama RTX 2060 sistemle oynayamıyorum

Laptopdasınız herhalde. Grafik ayarlarına girerseniz orada göz at diye bir yer bulunacak. Ona tıklayıp oyunu seçip yüksek performans ayarına alacaksınız. Alttan resimli şekilde görebilirsiniz.
Exe dosyasını bulmak için oyuna girip görev yöneticisinden diğer ayrıntılara tıklayıp oyunumuza sağ tıkla dosya konumunu aç diyebiliriz. Ve üstteki kısımı üstüne tıklayıp CTRL+C ile kopyalayabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• 1609933251465.png
    172 KB · Görüntüleme: 55
  • 1609933264980.png
    888 bayt · Görüntüleme: 56
  • 1609933283457.png
    5,3 KB · Görüntüleme: 46
  • 1609933305010.png
    2,5 KB · Görüntüleme: 51
Teşekkürler fakat laptop değilim. Bir de gameloop emülatöründe sıkıntı vardır dediler. İşte cihazınızı değiştirin falan nasıl değiştiririm bilginiz var mı?

PUBG Mobile oynayacaksanız işlemcinizin sanallaştırma teknolojisi açık mı? Eğer değilse BIOS'dan "CPU Configurator" sekmesinden açabilirsiniz.

PUBG Mobile oynayacaksanız işlemcinizin sanallaştırma teknolojisi açık mı? Eğer değilse BIOS'dan "CPU Configurator" sekmesinden açabilirsiniz.
Açık. Yani adamlar rx 570 sistemle full oynuyor grafikler hdr falan. Ben de donuyor arkadaş anlamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…