Windows 10'da Paint'in Windows 11 sürümü kurulmuyor

Bay4lly

Femtopat
Daha fazla  
RAM
16
SSD veya HDD modeli
SSD
Ekran kartı
R7 260x
Merhaba, başlıkta yazdığı üzere böyle bir sorun yaşıyorum. AppxManifest.xml yi düzenleyip minimum sürümü kendi derleme numaramı girdim ve o AppxManifest'i register ettim. Ancak uygulamayı açtığımda açıldı,
ama araç çubuğu vb şeffaf. Tüm düğmelerin, kenar çubuklarının ve tuvalin altındakilerin arka planı tamamen şeffaf. UIXaml vb. bişeyler kurdum ama hiçbiri işe yaramadı, Paint 11'in gereksinimlerini Windows 10'a kurdum yine aynı. Durumu görsel olarak paylaşıyorum bilen/aynı sorunu yaşayan veya çözümü bilen varsa yazabilir mi? Ne yapabilirim. Windows 11'e geç demeyin, arayüzünü pek sevmedim ama sadece Paint uygulaması kullanışlı geldi bana.

Bu rehberi deneyin.
Görselde paylaştığınız gibi gözükmesinin sebebi muhtemelen Windows 10'da WinUI 3 kütüphanelerinin olmaması. Bu kütüphanelerin en az sorun ile kullanılabilmesi için Windows 11'e geri dönmenizde fayda var.

O rehbere göre yapmıştım zaten.

Son düzenleyen: Moderatör:
O rehbere göre yapmıştım zaten.

Windows 10'un daha stabil gelmesi doğrudur ama paint uygulamasını düzgün ve problemsiz şekilde kullanmak için Windows 11'e geçmenizi tavsiye ederim ayrıca kısayollar ve menüler açısından Windows 11 kullanması daha kolay geliyor bana. İlk geçtiğinizde biraz garip geliyor ama alışınca Windows 10'a geri dönmek istemezsiniz bile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Maalesef dostum Windows 11'e bir süre geçmeyeceğim. Sadece Paint 11'i kullanabilip kullanamayacağımı araştırıyorum. Konu mesajında Windows 11'e geçemem demiştim ama yinede önerin için sağol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…