Windows 10'da performans düşüşü

Berkay9

Kilopat
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD ryzen 5 7640HS
SAMSUNG DDR5 16GB 5600MHZ RAM
NVİDİA GeForce RTX4050
1TB SSD
Merhabalar Windows 10 kullanıyordum önceden 7 kullanıyordum hesap kastığım oyunda 60FPS sabit bazen patlamalarda 58 57'ye düşüyordu Windows 10'da ise ilerlerken.
Bile 55 56 50 58 patlamalarda 50 48'e düşüyor laptopu yüksek performansa alınca ısınmadan kapanıyor onun için dengeli modda 70 74 derecelerde oynuyorum.

Bu video işine yarayabilir. Benim CPU ve Bellek kullanım yüzdemi ciddi bir şekilde düşürmüştü.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Yüksek performans modunda aşırı ısıdan dolayı kapanması bana normal gelmedi. Turbo modu açık mı? Ya da var mı?

Isı değerlerinizi paylaşın performans modunda. Soğutmada sorun olabilir.

Yaklaşık 1 saat sonra paylaşacağım şu an dükkandayım.

Soğutmada problem olduğunu düşünmüyorum 1 ay önce Rampage'nin termal macununu sürmüştüm.

Rampage'mi? Kötü olmuş, en azından Zalman sürseydiniz.

Elimde halihazırda o vardı gümüş alaşımlıydı süreyim dedim.
Tekrar merhabalar PC sıcaklıkları normale döndü ama hala kasmalar devam ediyor muhtemelen sistemden kaynaklı Windows sürümü düşürmekten başka çare yok diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…