Mümleten selamlar, öncelikle bu konuyu araştırma fırsatım olmadı. Daha yeni bir ''SSD'' aldım kendime (850 EVO 250GB) her şeyi buna kuramayacağım için diğer HDD duruyor ama her setup dosyasında C'ye kurmak için gönderiyor. Kayıt Defterinden ProgramFilesDir'i değiştirmeye çalıştım, reset attığımda ne ALT+TAB ne Regedit hiçbir Windows öğesi açılmıyordu. Kısaca bana nasıl programları D'ye kurabileceğimi anlatır mısınız? Şimdiden teşekkürler.
Sanırım Windows C sürücüsü olarak SSD diskte kurulu. Disk yönetiminden HDD olan diskin harfini C sürücüsü olarak belirleyin. SSD diski de D sürücüsü olarak belirleyin. Böylece D diskinde (SSD) işletim sistemi olur istediğiniz programlar da otomatik C diskine (HDD) kurulur. Harfleri önce kullanılmayan sürücü harfi belirleyin sonra da C ve D olarak tekrar atarsınız.
Bazı programlar kurulum yaparken programın kurulacağı sürücü seçimini size bırakıyor, bazıları otomatik olarak C sürücüsüne kuruluyor.
SSD'yi başka bir harf yapmaya çalışırken ''parametre hatalı'' hatasını alıyorum ama en azından setup'da nereye kuracağım diye soranlarda direkt C sürücüsü yerine D sürücüsünü seçersem klasörleri kendi hazırlıyor. Yinede Sağolun.