Bu sizin anakartın ses driveri. Bunu kurduğunuz zaman Audio Console gelme ihtimali hakkında bir şey söyleyemem. Ama Microsoft Store üzerindeki bu linktekini indirirsen büyük bir ihtimal yüklenecektir.
Vallahi bro yine kurulmadı benim tek sorunum USB girişli bir kulaklığım var ve o kulaklığın benim sesimi değil PC'deki sesleri karşıy aktarıyor aslında onu çözmek için uğraşıyorum ve 1 haftadır gözlerim ağrıdı yapamıyorum Microsoft storeden de uygulama inmiyor da yapacağım bilmiyorum Realtek diye bir uygulama var bu mu bilmiyorum ama.
Böyle olması gerek uygulamanın. Aynı sorun bir arkadaşımda vardı çok şey denedik ama başaramadık. Belki daha öncesinde yüklediğiniz ses sürücüleri buna sebep olmuş olabilir. Format deneyebilirsiniz isterseniz ama bunun için kesin bir çözüm sunamam. Kusura bakmayın