Windows 10'da San Andreas Açılmama Sorunu

emirt

Hectopat
Daha fazla  
Selamun aleyküm arkadaşlar.

San Andreas MultiPlayer oynayabilmek için San Andreas'ı internet kafeden çektim. Win7 kullanıyorken İnternet kafede dosya dizininin hepsini çekip kendi bilgisayarıma yüklediğimde oyun sorunsuz açıldı. Hiç exe'lerle uğraşmamıştım. Win-10'da şimdi oyuna tıklıyorum biraz bekliyor açılcak gibi oluyor ama açılmıyor. Sebebinin oyunu exe ile indirmediğimiçin olduğunu düşünmüyorum. Win-10'un kaçak oyunları kabul etmemesi yüzünden bence.
Yabancı forumlarda paylaşılmış çözümü felan. DLL dosyaları ekleyip çıkarıyolar ama ingilizce bilmediğimden anlayamadım

San andreas'ı oynayanlar, Win-10'u bilenler lütfen ilgilensin. Sabahtan beri çalışıyorum olmuyor. Hiç bir şey yazmıyor tıklıyorum tıklıyorum ama girmiyor.

Not:

Uyumluluk sorunu değil. Uyumluluk'tan Win 98 Me seçtim win 8 seçtim yine oluyor
Bilgisayar --> özellikler yolunu göstermeyin ordan gta_sa.exe'yi seçip bilgisayarı yeniden başlattım ama sonuç alamadım...

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladığım kadarıyla oyun korsan ve sitede korsana destek verilmiyor. Fakat yinede oyunu baştan sağlam bir şekilde indirmeni tavsiye edebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…