aspandakii Picopat Katılım 27 Temmuz 2025 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #1 Windows 10 bilgisayarımda Secure Boot özelliğini açsam yarar sağlar mı yoksa ekran kartından ekran kartına değişiyor mu? Yani Windows işletim sistemine göre vesaire değişiyor mu yoksa her sistemde çalışır mı?
Windows 10 bilgisayarımda Secure Boot özelliğini açsam yarar sağlar mı yoksa ekran kartından ekran kartına değişiyor mu? Yani Windows işletim sistemine göre vesaire değişiyor mu yoksa her sistemde çalışır mı?
Çözüm Yutka46 3 Ağustos 2025 BIOS ve sisteme göre değişebiliyor. Windows işletim sisteminde açılması daha iyi olur, Linux tabanlı sistemlerde önereni görmedim. Açmanı öneririm, bazı oyunlarda mesela Valorant gibi açık olması gerek. Bir zararı yok zaten açmanın.
BIOS ve sisteme göre değişebiliyor. Windows işletim sisteminde açılması daha iyi olur, Linux tabanlı sistemlerde önereni görmedim. Açmanı öneririm, bazı oyunlarda mesela Valorant gibi açık olması gerek. Bir zararı yok zaten açmanın.
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.967 Makaleler 2 Çözümler 460 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #2 BIOS ve sisteme göre değişebiliyor. Windows işletim sisteminde açılması daha iyi olur, Linux tabanlı sistemlerde önereni görmedim. Açmanı öneririm, bazı oyunlarda mesela Valorant gibi açık olması gerek. Bir zararı yok zaten açmanın. Artı 0 Eksi Çözüm
BIOS ve sisteme göre değişebiliyor. Windows işletim sisteminde açılması daha iyi olur, Linux tabanlı sistemlerde önereni görmedim. Açmanı öneririm, bazı oyunlarda mesela Valorant gibi açık olması gerek. Bir zararı yok zaten açmanın.
KS KS aspandakii Picopat Katılım 27 Temmuz 2025 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #3 Yutka46 dedi: BIOS ve sisteme göre değişebiliyor. Windows işletim sisteminde açılması daha iyi olur, Linux tabanlı sistemlerde önereni görmedim. Açmanı öneririm, bazı oyunlarda mesela Valorant gibi açık olması gerek. Bir zararı yok zaten açmanın. Genişletmek için tıkla... Yani bilgisayar bileşeni ile vsaire alakası yok , teşekkürler. Artı 0 Eksi
Yutka46 dedi: BIOS ve sisteme göre değişebiliyor. Windows işletim sisteminde açılması daha iyi olur, Linux tabanlı sistemlerde önereni görmedim. Açmanı öneririm, bazı oyunlarda mesela Valorant gibi açık olması gerek. Bir zararı yok zaten açmanın. Genişletmek için tıkla... Yani bilgisayar bileşeni ile vsaire alakası yok , teşekkürler.
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.967 Makaleler 2 Çözümler 460 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #4 @aspandakii ekran kartı da desteklemesi gerekiyor, yani ekran kartına göre değişiyor. Artı 0 Eksi
KS KS aspandakii Picopat Katılım 27 Temmuz 2025 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #5 Yutka46 dedi: @aspandakii ekran kartı da desteklemesi gerekiyor, yani ekran kartına göre değişiyor. Genişletmek için tıkla... 4060 laptop ekran kartı destekler mi? Artı 0 Eksi
Yutka46 dedi: @aspandakii ekran kartı da desteklemesi gerekiyor, yani ekran kartına göre değişiyor. Genişletmek için tıkla... 4060 laptop ekran kartı destekler mi?
Yutka46 Kilopat Çözüme Giden Yol Hata Tanımayan Oyun Gurmesi Antibiyotik Katılım 31 Mart 2024 Mesajlar 3.967 Makaleler 2 Çözümler 460 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #6 aspandakii dedi: 4060 laptop ekran kartı destekler mi? Genişletmek için tıkla... Destekler. Artı 0 Eksi
KS KS aspandakii Picopat Katılım 27 Temmuz 2025 Mesajlar 144 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ağustos 2025 #7 Yutka46 dedi: Destekler. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler hocam. Artı 0 Eksi