K keonu Femtopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #1 Windows 10 kullanıyorum ekranda ses bildirim paneli kaldı. Bir türlü kaldıramadım. Yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2021
Windows 10 kullanıyorum ekranda ses bildirim paneli kaldı. Bir türlü kaldıramadım. Yardımcı olur musunuz?
Çözüm Efe10 4 Şubat 2021 Windows tuşu ve “G” tuşuna basıp Xbox Gamebar’ı açın. Ardından tekrar Windows tuşu ve “G” tuşuna basıp Xbox Gamebar’ı kapatın. Çözüleceğini umuyorum.
Windows tuşu ve “G” tuşuna basıp Xbox Gamebar’ı açın. Ardından tekrar Windows tuşu ve “G” tuşuna basıp Xbox Gamebar’ı kapatın. Çözüleceğini umuyorum.
T TechDelisi Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 768 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #2 Yeniden başlatınca da kalıyorsa sistemi sıfırlamanı öneririm. Artı 0 Eksi
Efe10 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Eylül 2019 Mesajlar 4.145 Makaleler 2 Çözümler 40 Yer Salihli/Manisa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2021 #3 Windows tuşu ve “G” tuşuna basıp Xbox Gamebar’ı açın. Ardından tekrar Windows tuşu ve “G” tuşuna basıp Xbox Gamebar’ı kapatın. Çözüleceğini umuyorum. Artı 0 Eksi Çözüm
Windows tuşu ve “G” tuşuna basıp Xbox Gamebar’ı açın. Ardından tekrar Windows tuşu ve “G” tuşuna basıp Xbox Gamebar’ı kapatın. Çözüleceğini umuyorum.
KS KS K keonu Femtopat Katılım 4 Şubat 2021 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Şubat 2021 #4 Efe10 dedi: Windows tuşu ve “G” tuşuna basıp Xbox Gamebar’ı açın. Ardından tekrar Windows tuşu ve “G” tuşuna basıp Xbox Gamebar’ı kapatın. Çözüleceğini umuyorum. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı. Sağolun... Artı 0 Eksi
Efe10 dedi: Windows tuşu ve “G” tuşuna basıp Xbox Gamebar’ı açın. Ardından tekrar Windows tuşu ve “G” tuşuna basıp Xbox Gamebar’ı kapatın. Çözüleceğini umuyorum. Genişletmek için tıkla... İşe yaradı. Sağolun...