Windows 10'da SHIFT+ALT kısayolu kaldırma

Bende bayağı uğraşıp sonunda buldum. Arama yerine " gelişmiş klavye ayarları " yazın sonra sıralamayı takip edin. Kısayol tuşundan kurtulun.

Bu sorun tekrar baş gösterdi. 21H2 01 toplu güncellemesi ile birlikte, ne yaparsam yapayım, nasıl kaldırırsam kaldırayım bilgisayarı her kapatıp açtığım zaman ısrarla inatla ve bitmek bilmez bir azimle o lanet şey o sağ alt köşeye geliyor. Bugün sinirlendim ve Windows'u silip linux deepin yükledim. Allah da belasını versin windowsun da, dilinin de, çubuğunun da. Vallahi Microsoft neden bu kadar tacizkâr bir işi ısrarla yapıyor vallahi anlayamyorum. Akşam akşam sinirden çıldırttı en sonunda.

Teşekkürler.

Allah microsdoftunun da windowsunun da belasını versin. O klavye de anaların a girsin ya. Çıldırdım anasını sattıgımın su oruc gününde çıldırdım delirdim. Yav Allah belasını versin her sürümde her güncellemede illa ısrarla bitmek bilmez bir azımle şu allahınm belası lanet cehennemin dibine gidesice kısayolu geri getiriyorlar illla geri getiriyorlar ya.

Mükkemlsin sen hocam ya

Helal olsun kardeşim Windows'u kekledi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…