İsa Takmaz Hectopat Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 326 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2020 #1 İyi günler arkadaşlar. Windows 10'da sistem sıfırlama işlemi normal CD ile atılan format ile aynı mıdır? Fark var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Mayıs 2020
İyi günler arkadaşlar. Windows 10'da sistem sıfırlama işlemi normal CD ile atılan format ile aynı mıdır? Fark var mı?
326001 Kilopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.928 Makaleler 4 Çözümler 101 5 Mayıs 2020 #2 Bir fark yok fabrika ayarlarına dönüyorsun ikisinde de.
3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 5 Mayıs 2020 #3 Hayır, değildir. Birinde yüklü olan Windows'u yeniden yükler ve eski Windows kalıntıları durur. Yani bu sıfırlama işlemidir. Birinde ise diski tamamen silersiniz, ve Windows'u yeniden yüklersiniz. dogukanpaca dedi: Bir fark yok fabrika ayarlarına dönüyorsun ikisinde de. Genişletmek için tıkla... Hayır, fark var. Birinde disk tamamen siliniyor, birinde ise disk sadece isteğe göre siliniyor, fakat o da tam olarak silmiyor.
Hayır, değildir. Birinde yüklü olan Windows'u yeniden yükler ve eski Windows kalıntıları durur. Yani bu sıfırlama işlemidir. Birinde ise diski tamamen silersiniz, ve Windows'u yeniden yüklersiniz. dogukanpaca dedi: Bir fark yok fabrika ayarlarına dönüyorsun ikisinde de. Genişletmek için tıkla... Hayır, fark var. Birinde disk tamamen siliniyor, birinde ise disk sadece isteğe göre siliniyor, fakat o da tam olarak silmiyor.
U UYUZ BEY Centipat Katılım 25 Şubat 2020 Mesajlar 100 5 Mayıs 2020 #4 Hayır, aynı değildir. Birinde işletim sistemini kaldırıp, işletim sistemini geri yüklersiniz. Diğerinde işletim sistemi kendini sıfırlar
Hayır, aynı değildir. Birinde işletim sistemini kaldırıp, işletim sistemini geri yüklersiniz. Diğerinde işletim sistemi kendini sıfırlar
326001 Kilopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.928 Makaleler 4 Çözümler 101 5 Mayıs 2020 #5 Hail Fellow Well Met dedi: Hayır, değildir. Birinde yüklü olan Windows'u yeniden yükler ve eski Windows kalıntıları durur. Yani bu sıfırlama işlemidir. Birinde ise diski tamamen silersiniz, ve Windows'u yeniden yüklersiniz. Hayır, fark var. Birinde disk tamamen siliniyor, birinde ise disk sadece isteğe göre siliniyor, fakat o da tam olarak silmiyor. Genişletmek için tıkla... Kalıntıları disk temizleme yerine girip sistem dosyalarını temizle yaparsa siler.
Hail Fellow Well Met dedi: Hayır, değildir. Birinde yüklü olan Windows'u yeniden yükler ve eski Windows kalıntıları durur. Yani bu sıfırlama işlemidir. Birinde ise diski tamamen silersiniz, ve Windows'u yeniden yüklersiniz. Hayır, fark var. Birinde disk tamamen siliniyor, birinde ise disk sadece isteğe göre siliniyor, fakat o da tam olarak silmiyor. Genişletmek için tıkla... Kalıntıları disk temizleme yerine girip sistem dosyalarını temizle yaparsa siler.
AB7SS Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Ağustos 2018 Mesajlar 1.460 Çözümler 10 5 Mayıs 2020 #6 Hayır, aynı değildir. Mesela 1903 versiyonuna sıfırlama yaparsan geri 1903 versiyonu yüklenir. Ama format da yüklediğin İSO dosyasına göre yüklenir.
Hayır, aynı değildir. Mesela 1903 versiyonuna sıfırlama yaparsan geri 1903 versiyonu yüklenir. Ama format da yüklediğin İSO dosyasına göre yüklenir.
3 301230 Decipat Katılım 1 Şubat 2020 Mesajlar 4.192 Çözümler 7 Yer ??? 5 Mayıs 2020 #7 dogukanpaca dedi: Kalıntıları disk temizleme yerine girip sistem dosyalarını temizle yaparsa siler. Genişletmek için tıkla... Üzgünüm ama tam olarak silmiyor, ben format atarken diskpart ile atıyorum, diskpart ile Windows'un yaptığı silme aynı değil.
dogukanpaca dedi: Kalıntıları disk temizleme yerine girip sistem dosyalarını temizle yaparsa siler. Genişletmek için tıkla... Üzgünüm ama tam olarak silmiyor, ben format atarken diskpart ile atıyorum, diskpart ile Windows'un yaptığı silme aynı değil.
İsa Takmaz Hectopat Katılım 26 Şubat 2020 Mesajlar 326 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Mayıs 2020 #8 Tamam teşekkürler