MSI B85M GAMING anakartın sunmuş olduğu ALC1150 ile birlikte Sound Blaster Cinema desteği Windows 10'a ilk geçtiğimde çalışmaktaydı. Sonradan Realtek otomatik olarak güncellenince Sound Blaster çalışmamaya başladı. Simgesine tıkladığında yuvarlar şey dönüp duruyor ama uygulamaya bir türlü girmiyor. Lütfen anlayan varsa yardım etsin.
Aynı sorun bende de var. Nadiren açılıyor. Açıldığı zamanda, çalışmıyor. Creative' in sürücü yayınlamasını, firmanın da bu sürücüyü bize ulaştırmasını, beklemekten başka çare yok.
Sizce Sound Blaster Cinema programı yakında Windows 10 için güncelleme getirir mi? Çünkü Creative uzun süre güncelleme konusunda geride kalmış bir üretici en çok yakındığım firmalardan birisi işini düzgün yapmasına karşı programlardada bi o kadar güncelleme getirmiyor.
I too ran into this problem on a fresh install of Windows 10 Pro. I ended up finding a way around it by deleting the C:\Program Files (x86)\Creative\Sound Blaster Cinema 2\Sound Blaster Cinema 2\SBCinema2.exe.config file and installing .Net 3.5 onto my machine from the Add/Remove Windows Features Dialog.
bu çözüm microsoftun sitesinde tartışılmış konudan. Ben denedim oldu şuanda basınca geliyor uygulama.
Burada yapmanız gereken "C:\Program Files (x86)\Creative\Sound Blaster Cinema 2\Sound Blaster Cinema 2\SBCinema2.exe.config" bu dosyayı silmek. Daha sonra programlar ve özelliklerden windows özelliklerini aç kapat kısmında .NET 3.5 yüklüyse tikini kaldırıp silmek ve bilgisayarı yeniden başlatmak. Yeniden başladığında windows kendisi otomatik olarak indirip kuruyor zaten ve uygulama normal bir şekilde çalışmaya başlıyor.
Arkadaşlar bendede açmıyordu ben sound blaster cinamayı sildim baştan yüklemek için fakat sitesine girdim pek bir şey anlamadım bana link atabilecek var mı bilgisayarım Monster Abra a7 v3.1 Sound blaster cinama. kullanıyordum Sound blaster cinama 2 değil beni bir yönlerdirirseniz sevinirim.
MSI GS 60 Ghost Pro 2PE model laptop kullanmaktayım. Bahsettiğiniz sürüm bende mevcut ama program düzgün açılmasına rağmen destekleyen ses sürücüsü olmadığına dair bir hata mesajı veriyor ve inaktif halde bekliyor program.