Windows 10'da SoundBlaster Cinema Sorunu

Sen sağ ol dostum. Sound Blaster, hakikaten çok fark yaratıyor. Sorunun çözüldüğüne sevindim.

Valla bilgisayarın sesi kendine geldi. )) Kulaklık ile kullanmak zorunda kalıyordum şimdi rahat rahat kullanabilirim. !!

Sound Blaster Cinema Windows 10 için güncellenmemiş. Ses kartı sürücüsü olarak bunu yükleyip deneyebilirsin:

http://download.msi.com/dvr_exe/realtek_hd_audio_w10.zip
Recep abi bendede SBC vardı win 8.1 çalışıyordu şuan çalışmıyor (Win10 Geçtim) SBC sildim baştan yukledim ama yine çalışmadı, herhangi bir aygıtın olmadığını söylüyor, tamam diyorum programı sağ alt köşedende kapatıyor. Bu senin verdiğin driver indirsem çözüm olur mu benim bilgisayarım Monster Abra A7 V3.1 be bir sorum daha var SBC mı indireyim SBC 2 mi pc üstünde sadece SBC yazıyor ^^

TEŞEKKÜR EDERİM OLDU.

Aynı sorun bende de mevcuttu bu şekilde çözüm sağladım. Çok teşekkürler.

Oldu çok teşekkürler.

Herkese merhabalar,
Kusura bakmayın konuyu hortlatmış gibi olucam fakat Sound Blaster dosyasında config dosyası bulunmamakta dediklerinizi çoğu yerde gördüm videolarda da izledim fakat her defasında sürüceüleri tekrar silip yüklesemde her defasında ''sound blaster cinema 2 the currently selected audio device is disabled'' bu sorunu aldım . MSİ GE70 Apach-e Pro kullanmaktayım. Farklı forumlarda aynı şey söyleniyor hala bu sorunu benden başka yaşayan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…