Floppy Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 762 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Kasım 2023 #1 Bugün bilgisayarımı açmaya çalıştım ama bu hatayı aldım, format atmak da istemiyorum önemli belgeler var. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Kasım 2023
Bugün bilgisayarımı açmaya çalıştım ama bu hatayı aldım, format atmak da istemiyorum önemli belgeler var.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 19 Kasım 2023 #2 Sistem dosyalarında sorun var onarmayı deneyin. Güvenli modda girip sfc /scannow çalıştırın. Artı 0 Eksi
KS KS Floppy Hectopat Katılım 17 Mart 2020 Mesajlar 762 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #3 Murat5038 dedi: Sistem dosyalarında sorun var onarmayı deneyin. Güvenli modda girip SFC /scannow çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Dostum M.2 SSD'yi çıkarıp yan PC'ye taktım öyle çözdüm dostum scannow vs hiçbir işe de yaramadı internetten bakmıştım zaten. Artı 0 Eksi
Murat5038 dedi: Sistem dosyalarında sorun var onarmayı deneyin. Güvenli modda girip SFC /scannow çalıştırın. Genişletmek için tıkla... Dostum M.2 SSD'yi çıkarıp yan PC'ye taktım öyle çözdüm dostum scannow vs hiçbir işe de yaramadı internetten bakmıştım zaten.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 19 Kasım 2023 #4 M2, SSD, HDD sistem bilgilerini bilemem söylemediğiniz için ben sorunu söyledim gerisi sizde. Sistem dosyaları sorunlu ve çözülmesi gerekliydi. Artı 0 Eksi
M2, SSD, HDD sistem bilgilerini bilemem söylemediğiniz için ben sorunu söyledim gerisi sizde. Sistem dosyaları sorunlu ve çözülmesi gerekliydi.