Uncl3Drew Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 905 Çözümler 2 11 Ocak 2021 #1 Arkadaşlar masaüstümü güzelleştirmek istiyorum. Ancak TaskbarX'i nasıl kullanacağımı ve nasıl indireceğimi bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
Arkadaşlar masaüstümü güzelleştirmek istiyorum. Ancak TaskbarX'i nasıl kullanacağımı ve nasıl indireceğimi bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #2 TranslucentTB kullanın. Daha kolay ve kullanışlı.
Uncl3Drew Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 905 Çözümler 2 11 Ocak 2021 #3 Baş-ül Adam dedi: TranslucentTB kullanın. Daha kolay ve kullanışlı. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Bu arada TaskbarX'i kullanmayı çözdüm ancak kullanınca "Windows'u Etkinleştirin" yazısı gitti. Bu normal mi?
Baş-ül Adam dedi: TranslucentTB kullanın. Daha kolay ve kullanışlı. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Bu arada TaskbarX'i kullanmayı çözdüm ancak kullanınca "Windows'u Etkinleştirin" yazısı gitti. Bu normal mi?
L lkm13_688 Hectopat Katılım 5 Ekim 2020 Mesajlar 1.719 Makaleler 1 Çözümler 6 11 Ocak 2021 #4 Microsoft Store'da 2-3 TL civarı. Yükledikten sonra başlangıç kısmına configurator geliyor oradan ayarlayabilirsiniz.
Microsoft Store'da 2-3 TL civarı. Yükledikten sonra başlangıç kısmına configurator geliyor oradan ayarlayabilirsiniz.
Revivmeooi Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Mayıs 2020 Mesajlar 2.864 Çözümler 11 11 Ocak 2021 #5 TaskbarX simgeleri ortalaya bastığımda simgeleri yok ediyor. Nedenini çözemedim verdiğim 3TL çöpe gitti.
TaskbarX simgeleri ortalaya bastığımda simgeleri yok ediyor. Nedenini çözemedim verdiğim 3TL çöpe gitti.
B Baş-ül Adam Kilopat Katılım 15 Nisan 2020 Mesajlar 5.834 Makaleler 3 Çözümler 76 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ocak 2021 #6 Uncl3Drew dedi: Teşekkürler. Bu arada TaskbarX'i kullanmayı çözdüm ancak kullanınca "Windows'u Etkinleştirin" yazısı gitti. Bu normal mi? Genişletmek için tıkla... İlk defa duydum. Ama çok iyimiş. Belki de key'e gerek kalmaz ilerde .
Uncl3Drew dedi: Teşekkürler. Bu arada TaskbarX'i kullanmayı çözdüm ancak kullanınca "Windows'u Etkinleştirin" yazısı gitti. Bu normal mi? Genişletmek için tıkla... İlk defa duydum. Ama çok iyimiş. Belki de key'e gerek kalmaz ilerde .
Uncl3Drew Hectopat Katılım 9 Kasım 2020 Mesajlar 905 Çözümler 2 11 Ocak 2021 #7 lkm13_688 dedi: Microsoft Store'da 2-3 TL civarı. Yükledikten sonra başlangıç kısmına configurator geliyor oradan ayarlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben bedavaya indirdim kendi sitesinden. Yoksa korsan mı indirdim?
lkm13_688 dedi: Microsoft Store'da 2-3 TL civarı. Yükledikten sonra başlangıç kısmına configurator geliyor oradan ayarlayabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Ben bedavaya indirdim kendi sitesinden. Yoksa korsan mı indirdim?