architect Kilopat Katılım 14 Ocak 2017 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2017 #1 Merhaba. The Forest oyununu Steam'den alacağım fakat sistem gereksinimlerinde Windows 7 yazıyor ve benim sistem Windows 10. Çalışır mı? Son düzenleyen: Moderatör: 25 Haziran 2022
Merhaba. The Forest oyununu Steam'den alacağım fakat sistem gereksinimlerinde Windows 7 yazıyor ve benim sistem Windows 10. Çalışır mı?
Çözüm esagolden 14 Ocak 2017 architect dedi: Merhaba. The Forest oyununu Steam'den alacağım fakat sistem gereksinimlerinde Windows 7 yazıyor ve benim sistem Windows 10. Çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Bende de var. Çalışıyor.
architect dedi: Merhaba. The Forest oyununu Steam'den alacağım fakat sistem gereksinimlerinde Windows 7 yazıyor ve benim sistem Windows 10. Çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Bende de var. Çalışıyor.
esagolden Hectopat Katılım 14 Ocak 2017 Mesajlar 3 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2017 #2 architect dedi: Merhaba. The Forest oyununu Steam'den alacağım fakat sistem gereksinimlerinde Windows 7 yazıyor ve benim sistem Windows 10. Çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Bende de var. Çalışıyor. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Haziran 2022 Artı 0 Eksi Çözüm
architect dedi: Merhaba. The Forest oyununu Steam'den alacağım fakat sistem gereksinimlerinde Windows 7 yazıyor ve benim sistem Windows 10. Çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Bende de var. Çalışıyor.