Windows 10'da "UNEXPECTED_KERNEL_MODE_TRAP" hatası

Fehmi Karabağ

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Gazi
RAM
XPG spectrx D41 16 GB(2x8GB) DDR4 3000MHz
SSD veya HDD modeli
Corsair MP510 480GB NVMe pcle M.2 SSD
Ekran kartı
MSI Radeon RX 5500 XT mech 8 GB OC GDDR6 128 Bit
Anakart
MSI MPG X570 GAMING PRO Carbon Wi-Fi am4
İşlemci
AMD Ryzen 7 3800X
Bilgisayarda internette gezerken bu hatayı alıp duruyorum 2 ay önce KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED hatası aldım format attım düzeldi. Şimdi de bu mavi ekran hatasını alıyorum bu hatalardan çok anlamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Bilgisayarda internette gezerken bu hatayı alıp duruyorum 2 ay önce KMODE_EXCEPTION_NOT_HANDLED hatası aldım format attım düzeldi. Şimdi de bu mavi ekran hatasını alıyorum bu hatalardan çok anlamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Minidump paylaşın.

Yine bi hata aldım arkadaşlar FLTMGR FILE SYSTEM
Minidump paylaşın.

Nasıl paylaşabilirim dosya paylaşmayı bilmiyorum.

Yine bir hata aldım arkadaşlar fltmgr FILE_SYSTEM.

Nasıl paylaşabilirim dosya paylaşmayı bilmiyorum.

1. C:\Windows\Minidump klasörüne girin ve buradaki bütün DMP dosyalarını seçip masaüstünde oluşturduğunuz klasöre kopyalayın.
  2. Bütün dosyaları seçin ve sağ tıklayıp "add to archive... / arşive ekle..." komutunu verin. Tamam dediğinizde bütün dosyalar sıkıştırılıp tek dosya yapılacak.
  3. Şimdi sıkıştırılmış bu dosyayı aşağıdaki servislerden herhangi birine, herkese açık olacak şekilde yükleyin ve indirme bağlantısını bizimle paylaşın:

Tam olarak sorunun çözümünü belirlemek için:

Windows +r ile çalıştır'ı açın ardından 'msinfo32' yazın ardından CTRL+s ile dosyayı masaüstüne kaydedin ve dosyayı bizimle paylaşın(Microsoft OneDrive, Google Drive (herkese açık paylaşınız.), Yandex disk, dropbox) detaylı olarak bakalım.

Tam olarak sorunun çözümünü belirlemek için:

Windows +r ile çalıştır'ı açın ardından 'msinfo32' yazın ardından CTRL+s ile dosyayı masaüstüne kaydedin ve dosyayı bizimle paylaşın(Microsoft OneDrive, Google Drive (herkese açık paylaşınız.), Yandex disk, dropbox) detaylı olarak bakalım.

Ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırın ve bu sürücüyü kurun(hizmetler'den Windows Update hizmetinin otomatik başlatmasını devre dışı bırakın ve çalışıyorsa durdurun):

Sürücüyü kurduktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın ve bu sürücüyü kurun:

Ekran kartı sürücünüzü DDU ile kaldırın ve bu sürücüyü kurun(hizmetler'den Windows Update hizmetinin otomatik başlatmasını devre dışı bırakın ve çalışıyorsa durdurun):

Sürücüyü kurduktan sonra bilgisayarı yeniden başlatın ve bu sürücüyü kurun:

Sürücüyü şimdi DDU ile kaldırıp tekrar kurdum kurmadan önce başka bir mavi ekran hatası daha aldım APC INDEX MISMATCH

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı