Windows 10'da Update kapatmak zararlı mıdır?

677472

Picopat
Merhaba. Son zamanlarda hem Windows 10 da hem 11 de KB... Diye giden güncellemeler var ne oldukları hakkında pek bilgim yok fakat şuna eminim ki bu güncellemeler indirildikten sonra bilgisayar ciddi anlamda yavaşlıyor stabil dediğimiz Windows 10'u bile kullanılamaz hale getiriyor bunun için güncellemeleri kapatma kararı aldım. Bilgisayara bir zararı olur mu kapatmanın çünkü güncellemeler bilgisayarı yoruyor.
Sistem özellikleri:
İşlemci: i5 1135G7 11th gen.
Ekran kartı: MX330 2 GB GDDR5.
RAM: 8 GB DDR4 3200 MHz.
Depolama: 512 GB M.2 SSD.

Windows 10 zaten bundan sonra büyük güncelleme almayacak KB ile olan güncellemeler genelde güvenlik güncellemeleri oluyor hoşlanmıyorsanız kapatın.

Windows 10 zaten bundan sonra büyük güncelleme almayacak KB ile olan güncellemeler genelde güvenlik güncellemeleri oluyor hoşlanmıyorsanız kapatın.

Hocam önceki konuda 11'e geçtiğimi söylemiştim birkaç hata ve performans kaybı yaşadığım için 10'a geri döndüm şimdi kapatsam Update kısmını bir sorun oluşturmaz değil mi?

En son sürümündeyseniz sorun olmaz eğer sorun çıkarsak tekrar açın ya da güncellemeleri erteleyin.

Defender eskisi gibi değil artık kullanılmalı ama yine söylüyorum indirdiğiniz programlara dikkat edin.

Defender eskisi gibi değil artık kullanılmalı ama yine söylüyorum indirdiğiniz programlara dikkat edin.

Hocam Update kapatmama rağmen kendine restart attı bilgisayar güncelleştirdi yine umarım tekrar hantallaştırmaz sistemi neden böyle yaptı anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…