nays0662 Centipat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #1 Starallback diye bir uygulama yükledim, sonra beğenmedim ve sildim fakat hala görev çubugundan ve ayarlardan gitmedi. Tüm her şeyini sildim fakat gitmiyor, yardım.
Starallback diye bir uygulama yükledim, sonra beğenmedim ve sildim fakat hala görev çubugundan ve ayarlardan gitmedi. Tüm her şeyini sildim fakat gitmiyor, yardım.
ERYİGİTOGUZ Decapat Katılım 2 Haziran 2021 Mesajlar 93 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #2 Revo Uninstaller kullanın.
Warp00 Kilopat Katılım 10 Temmuz 2019 Mesajlar 130 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2023 #3 Program kaldır kısmından silmeyi denediniz mi? Görev çubuğundan kaldırmak için sağ tıklayıp kaldıra basabilirsiniz.
Program kaldır kısmından silmeyi denediniz mi? Görev çubuğundan kaldırmak için sağ tıklayıp kaldıra basabilirsiniz.
Xeytan Kilopat Katılım 10 Ağustos 2021 Mesajlar 2.688 Çözümler 36 Yer Cheyenne 29 Ocak 2023 #4 Uninstall Software, Remove programs easily - Revo Uninstaller Pro Clean removal of any program from your PC. Uninstall and remove programs and software in Windows with Revo Uninstaller Pro easily! www.revouninstaller.com
Uninstall Software, Remove programs easily - Revo Uninstaller Pro Clean removal of any program from your PC. Uninstall and remove programs and software in Windows with Revo Uninstaller Pro easily! www.revouninstaller.com