qureniz Centipat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 649 Çözümler 3 5 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar, Windows'u kurunca bu bilgisayar gibi gelen dosyaları geri nasıl getirebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Temmuz 2024
LoyCE Hectopat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 50 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #2 Hocam biraz daha detaylı anlatabilir misin anlayamadım.
qureniz Centipat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 649 Çözümler 3 6 Temmuz 2024 #3 LoyCE dedi: Hocam biraz daha detaylı anlatabilir misin anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows'u kurunca bu bilgisayar diye kısa yollar geliyor bunları nasıl getiririm geri diyorum.
LoyCE dedi: Hocam biraz daha detaylı anlatabilir misin anlayamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam Windows'u kurunca bu bilgisayar diye kısa yollar geliyor bunları nasıl getiririm geri diyorum.
LoyCE Hectopat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 50 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #4 qureniz dedi: Hocam Windows'u kurunca bu bilgisayar diye kısa yollar geliyor bunları nasıl getiririm geri diyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam masaüstü sağ tık kişiselleştir ordan temalara girin altta masaüstü simge ayarları olacak ordan açabilirsiniz.
qureniz dedi: Hocam Windows'u kurunca bu bilgisayar diye kısa yollar geliyor bunları nasıl getiririm geri diyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam masaüstü sağ tık kişiselleştir ordan temalara girin altta masaüstü simge ayarları olacak ordan açabilirsiniz.
qureniz Centipat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 649 Çözümler 3 6 Temmuz 2024 #5 LoyCE dedi: Hocam masaüstü sağ tık kişiselleştir oradan temalara girin altta masaüstü simge ayarları olacak oradan açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim işe yaradı çözüm olarak işaretlenebilir.
LoyCE dedi: Hocam masaüstü sağ tık kişiselleştir oradan temalara girin altta masaüstü simge ayarları olacak oradan açabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim işe yaradı çözüm olarak işaretlenebilir.