Efeyilmazz
Decapat
Görüldüğü üzere PC'de hiçbir şeyi yönetici olarak çalıştıramadım, çözüm yolu nedir? Adım adım anlatırsanız sevinirim sevgiler.
Bu kısım açılmıyor ki hiç, denedim bunu da. Normalde evet veya hayır seçeneği çıkması lazım sadece hayır var.Mevcut hesabınızı yönetici olarak ayarlayın.
Windows 10 Kullanıcıya Yönetici Yetkisi Verme
Öncelikle Windows + R tuşlarıyla Çalıştır penceresini açın. netplwiz yazdıktan sonra Enter'a basın. Açılan pencerede örnek olarak oluşturduğumuz Technopat hesabını göreceksiniz: Şimdi bu hesabı seçin ve Özellikler deyin. Açılan sekmeden Grup üyeliği kısmına geçin. Yönetici'yi seçin ve Uygula...www.technopat.net
Aklıma güvenli modda yönetici olarak çalıştırmak geldi. Bilgisayarı güvenli modda açıp yönetici hesabıyla giriş yaptıktan sonra mevcut hesabınıza yetki vermeyi deneyin. Olumsuz durumda yeni bir yönetici hesabı oluşturabilirsiniz.Bu kısım açılmıyor ki hiç, denedim bunu da. Normalde evet veya hayır seçeneği çıkması lazım sadece hayır var.
Güvenli modda nasıl açacağım?Aklıma güvenli modda yönetici olarak çalıştırmak geldi. Bilgisayarı güvenli modda açıp yönetici hesabıyla giriş yaptıktan sonra mevcut hesabınıza yetki vermeyi deneyin. Olumsuz durumda yeni bir yönetici hesabı oluşturabilirsiniz.
Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için sevgiler.@Efeyilmazz
![]()
Windows 10 Güvenli Mod Nasıl Açılır?
Adım adım Windows 10 işletim sisteminin nasıl güvenli mod'da açılacağını açıklıyoruz. Güvenli mod, yıllardır aramızda ve çeşitli sorunlarda kullanıcılarınwww.technopat.net
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.