Ayrna Hectopat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 1.513 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #1 Rockstar Games'ten oyun indiriyorum fakat bilgisayardaki tüm interneti yemesini istemiyorum. Nasıl sınırlayabilirim?
Rockstar Games'ten oyun indiriyorum fakat bilgisayardaki tüm interneti yemesini istemiyorum. Nasıl sınırlayabilirim?
Çözüm Adrastos 1 Haziran 2024 NetLimiter NetLimiter, network monitoring and control tool www.netlimiter.com NetLimiter kullanabilirsiniz. Rockstar Games Launcher'ı limitleyip, maksimum hız değeri atarsınız. O hızdan fazlasını kullanmaz.
NetLimiter NetLimiter, network monitoring and control tool www.netlimiter.com NetLimiter kullanabilirsiniz. Rockstar Games Launcher'ı limitleyip, maksimum hız değeri atarsınız. O hızdan fazlasını kullanmaz.
Adrastos Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Tecrübeli Moderatör İndirim Avcısı Katılım 4 Nisan 2020 Mesajlar 8.189 Makaleler 17 Çözümler 469 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #2 NetLimiter NetLimiter, network monitoring and control tool www.netlimiter.com NetLimiter kullanabilirsiniz. Rockstar Games Launcher'ı limitleyip, maksimum hız değeri atarsınız. O hızdan fazlasını kullanmaz. Artı 0 Eksi Çözüm
NetLimiter NetLimiter, network monitoring and control tool www.netlimiter.com NetLimiter kullanabilirsiniz. Rockstar Games Launcher'ı limitleyip, maksimum hız değeri atarsınız. O hızdan fazlasını kullanmaz.
KS KS Ayrna Hectopat Katılım 5 Ocak 2023 Mesajlar 1.513 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2024 #3 Adrastos dedi: NetLimiter NetLimiter, network monitoring and control tool www.netlimiter.com NetLimiter kullanabilirsiniz. Rockstar Games Launcher'ı limitleyip, maksimum hız değeri atarsınız. O hızdan fazlasını kullanmaz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkürler. Artı 0 Eksi
Adrastos dedi: NetLimiter NetLimiter, network monitoring and control tool www.netlimiter.com NetLimiter kullanabilirsiniz. Rockstar Games Launcher'ı limitleyip, maksimum hız değeri atarsınız. O hızdan fazlasını kullanmaz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır, teşekkürler.