Merhaba Valorant ile ilgili Secure Boot hatası alıyorum ancak bilgisayarımda TPM 2.0 da açık değil, BIOS sürümüm "aptio setup Utility - copyright (C) 2012 American Megatrends inc". BIOS'a girince Secure Boot kısmında admin Pass ve user Pass dışında hiçbir şey yok.
BIOS girdikten sonra, "Secure Boot" veya "güvenli önyükleme" adlı bir seçenek arayın. Bu genellikle "boot" veya "Security" menüsünün altında olur. Secure Boot aktif ise devre dışı bırakın.
BIOS girdikten sonra, "Secure Boot" veya "güvenli önyükleme" adlı bir seçenek arayın. Bu genellikle "boot" veya "Security" menüsünün altında olur. Secure Boot aktif ise devre dışı bırakın.
Bu yazıdaki bilgiler şu VAN9005 bildirimini alan oyuncular için geçerlidir: Gerekli ayarları yapmadığın sürece VALORANT 10 Temmuz 2023 tarihinden itibaren bilgisayarında çalışmayacak. En iyi seçe...
Bu yazıdaki bilgiler şu VAN9005 bildirimini alan oyuncular için geçerlidir: Gerekli ayarları yapmadığın sürece VALORANT 10 Temmuz 2023 tarihinden itibaren bilgisayarında çalışmayacak. En iyi seçe...
Yeni hesap ile denedim bir şey değişmedi. Ayrıca bir şey daha belirtmek istiyorum launch CSM diye bir ayar var çoğunda onu kapatınca düzeliyormuş ama ben o ayarı kapatamıyorum başka bir ayarı kapatmam gerektiğinden bahsediyor o ayarı arayınca da bulamıyorum her yere bakmama rağmen.