Mert _ Ali Hectopat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 72 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2024 #1 Merhabalar, sorunuma yardımcı olabilecek var mı? Bir şey indirirken 5 dakika sonra internet kesiliyor ve bu hatayı alıyorum.
Merhabalar, sorunuma yardımcı olabilecek var mı? Bir şey indirirken 5 dakika sonra internet kesiliyor ve bu hatayı alıyorum.
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 4 Ocak 2024 #2 Driver güncelleyin. Artı 0 Eksi
Osmique Centipat Katılım 16 Kasım 2022 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #3 aynı sorun bende de var, driver güncel ama hala aynı Pencere bakıcısı dedi: Driver güncelleyin. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
aynı sorun bende de var, driver güncel ama hala aynı Pencere bakıcısı dedi: Driver güncelleyin. Genişletmek için tıkla...
M Mustafaklyc Megapat Katılım 19 Ocak 2014 Mesajlar 54 17 Nisan 2024 #4 Mert _ Ali dedi: Merhabalar, sorunuma yardımcı olabilecek var mı? Bir şey indirirken 5 dakika sonra internet kesiliyor ve bu hatayı alıyorum. Eki Görüntüle 2074325 Genişletmek için tıkla... Ben de aynı sorunu yaşıyorum. İnternetim türknet VDSL. Anakartım B650 Gaming Wifi Plus. Artı 0 Eksi
Mert _ Ali dedi: Merhabalar, sorunuma yardımcı olabilecek var mı? Bir şey indirirken 5 dakika sonra internet kesiliyor ve bu hatayı alıyorum. Eki Görüntüle 2074325 Genişletmek için tıkla... Ben de aynı sorunu yaşıyorum. İnternetim türknet VDSL. Anakartım B650 Gaming Wifi Plus.