Windows 10'da Wi-Fi gözükmüyor

Yusufinator

Decapat
Daha fazla  
Selamünaleyküm arkadaşlar, benim Windows 10 işletimli bir bilgisayarım var ve 2 gündür bilgisayarımda Wi-Fi hiçbir şekilde gözükmüyor. YouTube'da birkaç video var bu konuyla alakalı ve ben hepsini denedim 10 tane falan ve hiçbiri olmadı. Bu konuda yardım edebilecek bir arkadaş var mı?

Benzer bir sorunu bluetooth ile yaşadım. Acaba aygıt yöneticisini bir kontrol edebilir misin ? Herhangi bir uyarı görünüyor mu diye.

Uyarı gözükmüyor.

İşlemci: Intel(R) Core(tm) i5-7200U CPU @ 2.50GHz 2.71 GHz.
Wi-Fi modeli: Realtek PCI-e FE.

Yeni mi başladı? BIOS falan güncelleyin. Bazı Wi-Fi kartlar Intel kadar olamıyor. Bu tarz hatalar MediaTek ve Realtek gibi kartlarda görünebiliyor. Intel kart ile değiştirmenizi öneririm.

Yeni mi başladı? BIOS falan güncelleyin. Bazı Wi-Fi kartlar Intel kadar olamıyor. Bu tarz hatalar MediaTek ve Realtek gibi kartlarda görünebiliyor. Intel kart ile değiştirmenizi öneririm.

Evet 2 gündür böyle laptop da olduğu için sorun oluyor yoksa Ethernet'le bağlardım her şeyin güncel tamamdır deneyeceğim kartı değiştirmeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…