MaxPowerSS Kilopat Katılım 27 Kasım 2017 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2018 #1 Başlıkta da belirttiğim gibi Windows 10'umda WiFi simgesi kayboldu. Şu an internete erişebiliyorum ama Microsoft Store gibi uygulamalara giriş yapamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Nisan 2018
Başlıkta da belirttiğim gibi Windows 10'umda WiFi simgesi kayboldu. Şu an internete erişebiliyorum ama Microsoft Store gibi uygulamalara giriş yapamıyorum.
T TerabyteForever Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2017 Mesajlar 6.714 Makaleler 7 Çözümler 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Nisan 2018 #2 Microsoft Edge'ye tıklayınca hata mesajı geliyor mu?
marcel'o Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 2.702 Makaleler 1 Çözümler 138 9 Nisan 2018 #3 Ayalar'a girip arama yerine simgeler yazıp buradan aktif edebilirsin. Dosya Ekleri Adsız.png 24,7 KB · Görüntüleme: 201
WhoneX Kilopat Katılım 8 Nisan 2018 Mesajlar 155 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Grafik ve Web Tasarım 9 Nisan 2018 #4 Yanlışlıkla driver silinmiş olabilir driver booster indir ayrıca hotmail hesabına bidaha giriş yap
MaxPowerSS Kilopat Katılım 27 Kasım 2017 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Nisan 2018 #5 TerabyteForever dedi: Microsoft Edge'ye tıklayınca hata mesajı geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Geliyor ''bu sayfaya ulaşılamıyor'' hatası alıyorum. marcel'o dedi: Ayalar'a girip arama yerine simgeler yazıp buradan aktif edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Onu denedim ama ağ simgesi açık gözüküyor ve onu istesemde kapatamıyorum WhoneX dedi: Yanlışlıkla driver silinmiş olabilir driver booster indir ayrıca hotmail hesabına bidaha giriş yap Genişletmek için tıkla... Hotmail hesabıma giriş yapamıyorum çünkü internetim olduğu halde yok gibi algılıyor.Driverları yükledim sorun düzelmedi.
TerabyteForever dedi: Microsoft Edge'ye tıklayınca hata mesajı geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Geliyor ''bu sayfaya ulaşılamıyor'' hatası alıyorum. marcel'o dedi: Ayalar'a girip arama yerine simgeler yazıp buradan aktif edebilirsin. Genişletmek için tıkla... Onu denedim ama ağ simgesi açık gözüküyor ve onu istesemde kapatamıyorum WhoneX dedi: Yanlışlıkla driver silinmiş olabilir driver booster indir ayrıca hotmail hesabına bidaha giriş yap Genişletmek için tıkla... Hotmail hesabıma giriş yapamıyorum çünkü internetim olduğu halde yok gibi algılıyor.Driverları yükledim sorun düzelmedi.