Windows 10'da Wi-Fi simgesi yok

cxloudy

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
ASUS TUF GAMİNG GTX 1650 GDDR6/AMD RYZEN 5 5500/KİNGSTON 512GB SSD/ANTEC 650W/16GB RAM
Meslek
Gayrimenkul Danışmanı
Merhaba dostlar, bugün Kadıköy'den PC toplattım her şeyi ayarladık ekran kartı işlemci her şeyi kurduk kasayı da hallettik ama Wi-Fi görünmüyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Merhaba dostlar, bugün Kadıköy'den PC toplattım her şeyi ayarladık ekran kartı işlemci her şeyi kurduk kasayı da hallettik ama Wi-Fi görünmüyor. Yardımcı olursanız sevinirim.

Anakartında Wi-Fi yoksa kullanamazsın. Bende aynı sorunu yaşadım ekstra Wi-Fi için USB adaptör alma 10 dakikada bir git gel yapıyor. Ethernet en sağlıklısı.

Hocam Ethernet kablosunu taktınız mı?

Wi-Fi ile Ethernet'in ne alakası var acaba?

Eğer PC Wi-Fi desteklemiyorsa gözükmez ya Wi-Fi USB'si alırsın ya da Ethernet kablosu alırsın.
İkisinde denedin yine de olmuyorsa internet sürücüsünü güncelle.

Anakartında Wi-Fi yoksa kullanamazsın. Bende aynı sorunu yaşadım ekstra Wi-Fi için USB adaptör alma 10 dakikada bir git gel yapıyor. Ethernet en sağlıklısı.

Wi-Fi ile Ethernet'in ne alakası var acaba?
Yani ayrıyetten USB almam mı gerekiyor?

Ben Windows 11 kullanıyorum eskiden bendede olmuştu bir süre sonra hiçbirşey yapmadan düzeldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı