Windows 10'da "Windows command Processor" hatası/virüsü

muhammed coşkun

Hectopat
Daha fazla  
Capture.PNG

Bu program sürekli rastgele bir biçimde açılıyor ve %25 işlemci kullanıyor. Kimi zamanlar birden fazla açılıyor. ESET nod 32 ile bilgisayarı tarratığımda herhangi bir virüs algılanmadı. Görev yöneticisinden istediğim gibi kapatabiliyorum programı ama bir süre üstte de belirttiğim gibi tekrar açılıyor.
Bilmeniz gereken başka bir ayrıntı varsa sorarsanız memnun olurum.

Lisanslı mı kullanıyorsunuz? Ben lisanssız Windows 10 Pro kullanırken CPU'yu büyük ölçüde işlemler yiyordu belki de virüs vardı tavsiyem lisanslı yazılım kullanmanız yönünde.

Lisanslı mı kullanıyorsunuz? Ben lisanssız Windows 10 Pro kullanırken CPU'yu büyük ölçüde işlemler yiyordu belki de virüs vardı tavsiyem lisanslı yazılım kullanmanız yönünde.
lisanslı kullanıyorum
Zararlı olmadığı söyleniyor lakin Malwarebytes Cybersecurity for Home and Business Nod32'i kaldırıp malwarebytes kurup tam tarama yapın. Tavsiyeler bu yönde.
Kurup denedim bir düzelme olursa sizi bilgilendireceğim.

Son düzenleme:
Komut istemi arka planda uzun süreli çalışıyorsa bu hayra alamet değil. Tahminen eğer bir program kullanmıyorsa sisteminizde bir zararlı var veya botnet gibi gözüküyor.

Farbar Recovery Scan Tool raporu paylaşın inceleyelim.

Eki Görüntüle 518377

Bu program sürekli rastgele bir biçimde açılıyor ve %25 işlemci kullanıyor. Kimi zamanlar birden fazla açılıyor. ESET nod 32 ile bilgisayarı tarratığımda herhangi bir virüs algılanmadı. Görev yöneticisinden istediğim gibi kapatabiliyorum programı ama bir süre üstte de belirttiğim gibi tekrar açılıyor.
Bilmeniz gereken başka bir ayrıntı varsa sorarsanız memnun olurum.

Format atarak kurtulabilirsiniz.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı