wzyben Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 312 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #1 Merhaba, bilgisayarımdaki yazıların kalitesi düşük görünmeye başladı, ne yapmalıyım yardım edebilir misiniz? Dosya Ekleri discord yazı.png 1,8 KB · Görüntüleme: 64 windows yazı.png 12,5 KB · Görüntüleme: 61
Merhaba, bilgisayarımdaki yazıların kalitesi düşük görünmeye başladı, ne yapmalıyım yardım edebilir misiniz?
ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.660 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #2 wzyben dedi: Merhaba, bilgisayarımdaki yazıların kalitesi düşük görünmeye başladı, ne yapmalıyım yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ayarlar- Kişileştirme-Yazı tiplerinden seçebilirsiniz. Şu değerleri yapabilirsiniz. Ekran yazı tiplerini düzelt. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2022-12-03 215253.png 14,7 KB · Görüntüleme: 55
wzyben dedi: Merhaba, bilgisayarımdaki yazıların kalitesi düşük görünmeye başladı, ne yapmalıyım yardım edebilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ayarlar- Kişileştirme-Yazı tiplerinden seçebilirsiniz. Şu değerleri yapabilirsiniz. Ekran yazı tiplerini düzelt.
wzyben Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 312 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #3 ahmttrn60 dedi: Ayarlar- Kişileştirme-Yazı tiplerinden seçebilirsiniz. Şu değerleri yapabilirsiniz. Ekran yazı tiplerini düzelt. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı.
ahmttrn60 dedi: Ayarlar- Kişileştirme-Yazı tiplerinden seçebilirsiniz. Şu değerleri yapabilirsiniz. Ekran yazı tiplerini düzelt. Genişletmek için tıkla... İşe yaramadı.
ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.660 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #4 wzyben dedi: İşe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Peki attığım resimde en iyi görünümü seçebilir misin?
wzyben dedi: İşe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Peki attığım resimde en iyi görünümü seçebilir misin?
wzyben Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 312 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #5 ahmttrn60 dedi: Peki attığım resimde en iyi görünümü seçebilir misin? Genişletmek için tıkla... Denediğimde de olmadı.
ahmttrn60 dedi: Peki attığım resimde en iyi görünümü seçebilir misin? Genişletmek için tıkla... Denediğimde de olmadı.
ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.660 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #6 wzyben dedi: Denediğimde de olmadı. Genişletmek için tıkla... Durduk yere mi oldu?
wzyben Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 312 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #7 ahmttrn60 dedi: Peki attığım resimde en iyi görünümü seçebilir misin? Genişletmek için tıkla... Böyle gözüktü. ahmttrn60 dedi: Durduk yere mi oldu? Genişletmek için tıkla... Evet.
ahmttrn60 dedi: Peki attığım resimde en iyi görünümü seçebilir misin? Genişletmek için tıkla... Böyle gözüktü. ahmttrn60 dedi: Durduk yere mi oldu? Genişletmek için tıkla... Evet.
ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.660 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #8 Bende'de aynı şekile görünüyor. Ayrıca normal gözükmesi gereken bu şekilde diye biliyorum. Durduk yere olması garip.
Bende'de aynı şekile görünüyor. Ayrıca normal gözükmesi gereken bu şekilde diye biliyorum. Durduk yere olması garip.
wzyben Hectopat Katılım 8 Aralık 2021 Mesajlar 312 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2022 #9 ahmttrn60 dedi: Bende'de aynı şekile görünüyor. Ayrıca normal gözükmesi gereken bu şekilde diye biliyorum. Durduk yere olması garip. Genişletmek için tıkla... Discord'da böyle olmasına ne yapmalıyım peki? Dosya Ekleri Screenshot_56.png 11,4 KB · Görüntüleme: 43
ahmttrn60 dedi: Bende'de aynı şekile görünüyor. Ayrıca normal gözükmesi gereken bu şekilde diye biliyorum. Durduk yere olması garip. Genişletmek için tıkla... Discord'da böyle olmasına ne yapmalıyım peki?
ahmttrn60 Megapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 5.660 Çözümler 96 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2022 #10 wzyben dedi: Discord'da böyle olmasına ne yapmalıyım peki? Genişletmek için tıkla... Ayarlarda erişebilirlik veya görünüm var. Orada istediğin ayarları yapabilirsin. Onun dışında pek bilgim yok yeni konu açarsan yardımcı olan olacaktır. Yanlış hatırlamıyorsam sistem yazısı ile görünüyordu.
wzyben dedi: Discord'da böyle olmasına ne yapmalıyım peki? Genişletmek için tıkla... Ayarlarda erişebilirlik veya görünüm var. Orada istediğin ayarları yapabilirsin. Onun dışında pek bilgim yok yeni konu açarsan yardımcı olan olacaktır. Yanlış hatırlamıyorsam sistem yazısı ile görünüyordu.