Torescyy Centipat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 57 16 Mart 2021 #1 Windows 10 kullanıyorum, Zoom'da ekran paylaşımı yaptığımda ekran kartlarını aygılamıyor, ekran gelip gidiyor ve bilgisayar donuyor. Bunun çaresi nedir, Zoom ile alakalı mı yoksa donanımımla alakalı bir problem mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
Windows 10 kullanıyorum, Zoom'da ekran paylaşımı yaptığımda ekran kartlarını aygılamıyor, ekran gelip gidiyor ve bilgisayar donuyor. Bunun çaresi nedir, Zoom ile alakalı mı yoksa donanımımla alakalı bir problem mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
E emirdemirci1907 Picopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 531 Çözümler 2 16 Mart 2021 #2 Bir şey diyemeyeceğim ama Zoom ekran bağdaştırıcılarını değiştiriyor olabilir mi?
Torescyy Centipat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 57 16 Mart 2021 #3 emirdemirci1907 dedi: Bir şey diyemeyeceğim ama Zoom ekran bağdaştırıcılarını değiştiriyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bunu nasıl değiştirebilirim?
emirdemirci1907 dedi: Bir şey diyemeyeceğim ama Zoom ekran bağdaştırıcılarını değiştiriyor olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Bunu nasıl değiştirebilirim?
E emirdemirci1907 Picopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 531 Çözümler 2 16 Mart 2021 #4 Torescyy dedi: Bunu nasıl değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum tahminimi söyledim Bakar mısın bi NVIDIA GT 635M ekran kartı devre dışı kalıyor
Torescyy dedi: Bunu nasıl değiştirebilirim? Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum tahminimi söyledim Bakar mısın bi NVIDIA GT 635M ekran kartı devre dışı kalıyor
Torescyy Centipat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 57 16 Mart 2021 #5 emirdemirci1907 dedi: Bilmiyorum tahminimi söyledim Bakar mısın bi NVIDIA GT 635M ekran kartı devre dışı kalıyor Genişletmek için tıkla... Sanırım sorunu çözdüm. Çözüm böyle olmadı fakat önerilerin için teşekkürler.
emirdemirci1907 dedi: Bilmiyorum tahminimi söyledim Bakar mısın bi NVIDIA GT 635M ekran kartı devre dışı kalıyor Genişletmek için tıkla... Sanırım sorunu çözdüm. Çözüm böyle olmadı fakat önerilerin için teşekkürler.
E emirdemirci1907 Picopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 531 Çözümler 2 16 Mart 2021 #6 Torescyy dedi: Sanırım sorunu çözdüm. Çözüm böyle olmadı fakat önerilerin için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözüldü.
Torescyy dedi: Sanırım sorunu çözdüm. Çözüm böyle olmadı fakat önerilerin için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Nasıl çözüldü.
Torescyy Centipat Katılım 15 Mayıs 2020 Mesajlar 57 10 Nisan 2021 #7 emirdemirci1907 dedi: Nasıl çözüldü. Genişletmek için tıkla... Nvidia Denetim Masası > 3D Ayarların yönetilmesi > Program ayarları > Gözat > Zoom'un dosya konumu > CptHost.exe > Entegre grafik
emirdemirci1907 dedi: Nasıl çözüldü. Genişletmek için tıkla... Nvidia Denetim Masası > 3D Ayarların yönetilmesi > Program ayarları > Gözat > Zoom'un dosya konumu > CptHost.exe > Entegre grafik
E emirdemirci1907 Picopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 531 Çözümler 2 10 Nisan 2021 #8 Torescyy dedi: Nvidia Denetim Masası > 3D Ayarların yönetilmesi > Program ayarları > Gözat > Zoom'un dosya konumu > CptHost.exe > Entegre grafik Genişletmek için tıkla... Dostum aylar olmuş.
Torescyy dedi: Nvidia Denetim Masası > 3D Ayarların yönetilmesi > Program ayarları > Gözat > Zoom'un dosya konumu > CptHost.exe > Entegre grafik Genişletmek için tıkla... Dostum aylar olmuş.