ozgur582 Picopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 16 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #1 Windows 10'daki clonix & cotton candy nedir ne işe yarar ve nasıl kaldırılır bilgisi olan var mıdır? Teşekkürler.
Windows 10'daki clonix & cotton candy nedir ne işe yarar ve nasıl kaldırılır bilgisi olan var mıdır? Teşekkürler.
Çözüm ozgur582 16 Ocak 2023 ozgur582 dedi: Teşekkürler. Sadece burada gördüm dosyalar ve programlar arasında yok. Ne işe yaradığını da bulamadım. Genişletmek için tıkla... Kırmızı içinde ki hizmet. N0rvecli dedi: Aşagıdakı tüm Microsoft hizmetlerini kapata tıklayıp çıkan sonuçları atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Tamamdır birden ayıldım ve hizmetlerden aramak aklıma geldi. Samsung ssd Magician Software ait bir hizmet sanırım ssd içi dosya düzenleme için kullanıyor. Cevap için teşekkürler.
ozgur582 dedi: Teşekkürler. Sadece burada gördüm dosyalar ve programlar arasında yok. Ne işe yaradığını da bulamadım. Genişletmek için tıkla... Kırmızı içinde ki hizmet. N0rvecli dedi: Aşagıdakı tüm Microsoft hizmetlerini kapata tıklayıp çıkan sonuçları atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Tamamdır birden ayıldım ve hizmetlerden aramak aklıma geldi. Samsung ssd Magician Software ait bir hizmet sanırım ssd içi dosya düzenleme için kullanıyor. Cevap için teşekkürler.
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.259 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 16 Ocak 2023 #2 ozgur582 dedi: Windows 10'daki clonix & cotton candy nedir ne işe yarar ve nasıl kaldırılır bilgisi olan var mıdır? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Uygulama ise IObit uninstaller ile. Artı 0 Eksi
ozgur582 dedi: Windows 10'daki clonix & cotton candy nedir ne işe yarar ve nasıl kaldırılır bilgisi olan var mıdır? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Uygulama ise IObit uninstaller ile.
KS KS ozgur582 Picopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 16 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #3 N0rvecli dedi: Uygulama ise IObit uninstaller ile. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Sadece burada gördüm dosyalar ve programlar arasında yok. Ne işe yaradığını da bulamadım. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 24 KB · Görüntüleme: 125 Artı 0 Eksi
N0rvecli dedi: Uygulama ise IObit uninstaller ile. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler. Sadece burada gördüm dosyalar ve programlar arasında yok. Ne işe yaradığını da bulamadım.
N0rvecli Kilopat Katılım 12 Temmuz 2022 Mesajlar 4.259 Makaleler 2 Çözümler 56 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Türk Silahlı Kuvvetleri Uz. Çvş. Ad 16 Ocak 2023 #4 ozgur582 dedi: Teşekkürler. Sadece burada gördüm dosyalar ve programlar arasında yok. Ne işe yaradığını da bulamadım. Genişletmek için tıkla... Aşagıdakı tüm Microsoft hizmetlerini kapata tıklayıp çıkan sonuçları atar mısınız? Artı 0 Eksi
ozgur582 dedi: Teşekkürler. Sadece burada gördüm dosyalar ve programlar arasında yok. Ne işe yaradığını da bulamadım. Genişletmek için tıkla... Aşagıdakı tüm Microsoft hizmetlerini kapata tıklayıp çıkan sonuçları atar mısınız?
KS KS ozgur582 Picopat Katılım 28 Aralık 2022 Mesajlar 16 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Ocak 2023 #5 ozgur582 dedi: Teşekkürler. Sadece burada gördüm dosyalar ve programlar arasında yok. Ne işe yaradığını da bulamadım. Genişletmek için tıkla... Kırmızı içinde ki hizmet. N0rvecli dedi: Aşagıdakı tüm Microsoft hizmetlerini kapata tıklayıp çıkan sonuçları atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Tamamdır birden ayıldım ve hizmetlerden aramak aklıma geldi. Samsung ssd Magician Software ait bir hizmet sanırım ssd içi dosya düzenleme için kullanıyor. Cevap için teşekkürler. Dosya Ekleri Ekran Alıntısı.PNG 27,5 KB · Görüntüleme: 132 Ekran Alıntısı.PNG 15,6 KB · Görüntüleme: 149 Son düzenleme: 16 Ocak 2023 Artı 0 Eksi Çözüm
ozgur582 dedi: Teşekkürler. Sadece burada gördüm dosyalar ve programlar arasında yok. Ne işe yaradığını da bulamadım. Genişletmek için tıkla... Kırmızı içinde ki hizmet. N0rvecli dedi: Aşagıdakı tüm Microsoft hizmetlerini kapata tıklayıp çıkan sonuçları atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Tamamdır birden ayıldım ve hizmetlerden aramak aklıma geldi. Samsung ssd Magician Software ait bir hizmet sanırım ssd içi dosya düzenleme için kullanıyor. Cevap için teşekkürler.