A abdullahpc89 Hectopat Katılım 8 Kasım 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2017 #1 Görselde eklediğim kısımda eskiden havanın durumuna göre değişen bulut, yağmur, kar simgesi görünüyordu. Bunu ayrıca yüklememiştim kendiliğinden gelmişti. Nereye kayboldu? Nasıl tekrar oraya koyabiliriz? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2017
Görselde eklediğim kısımda eskiden havanın durumuna göre değişen bulut, yağmur, kar simgesi görünüyordu. Bunu ayrıca yüklememiştim kendiliğinden gelmişti. Nereye kayboldu? Nasıl tekrar oraya koyabiliriz?
K Klarel11 Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2017 Mesajlar 1.558 Makaleler 1 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Kasım 2017 #2 Nasıl yapmıştın onu? Ben ilk defa senden duydum da.
Pavyon Megapat Katılım 9 Mart 2017 Mesajlar 266 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2017 #3 Aynen ilk defa duydum bende. Genelde bildirim kısmı orasıda.
A abdullahpc89 Hectopat Katılım 8 Kasım 2017 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2017 #4 Klarel11 dedi: Nasıl yapmıştın onu? Ben ilk defa senden duydum da. Genişletmek için tıkla... Pavyon dedi: Aynen ilk defa duydum bende. Genelde bildirim kısmı orasıda. Genişletmek için tıkla... Bakın arkadaşlar böyleydi:
Klarel11 dedi: Nasıl yapmıştın onu? Ben ilk defa senden duydum da. Genişletmek için tıkla... Pavyon dedi: Aynen ilk defa duydum bende. Genelde bildirim kısmı orasıda. Genişletmek için tıkla... Bakın arkadaşlar böyleydi: