Windows 10'daki Tüm Sorunların Tek Çözümü

İşinize Yaradımı ?

• Evet

Oy: 0 0,0%
  • Hayır

Oy: 1 100,0%

• Oy verenlerin toplamı
    1
  • Anket kapandı .
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Serrdar

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bildiğiniz üzere Windows 10 kullanıcılara sunuldu tabi bununla beraber sinir edici bağzı sorunlarda oluştu örneğin;
Bende Windows görev çubuğu komple kullanım dışı idi yani ne başlat menüsü nede görev çubuğundaki diğer şeyler açılmıyordu hatta o kadarki görev çubuğundaki uygulamalara sağ tık atıp kapatamıyordum bile herşeyi denedim olmuyor daha sonra çözümü buldum ve bu kadar kolay olcağını düşünmemiştim sorunumun sebebi Windows yüklenirken bazı dosyaların eksik yüklenmesi imiş ve çözümü Windows 10'u tekrar yüklemekmiş nasıl yapcağınızı alttaki fotoğraflar yardımı ile yapabilirsiniz. Ama sorun bitti mi? Tabi ki de hayır bu seferde yeniden yüklediğinizde bilgisayarınız ekran kartınızı algılamayacaktır. Onunda çözümünü tabikide Windows Uptade dir onuda alttaki fotoğraflarda nasıl yapacağınızı görebilirsiniz. Bu arada söylemeyi unuttum bu yeniden yükleme işleminde hiç bir doysanız gitmiycek. Tabi eğer yeniden yüklerken dosyalarımı sakla seçeneğini seçerseniz fakat o seçeneği seçmenize rağmen orda şunlar bunlar gidicek yazıyor ama güvenin bana benim oyunlarım falan gitmedi. Umarım işinize yaramıştır açtığım konu ve tekrardan umarım yayınlanır şimdiden hepinize kolay gelsin iyi günler...

2015-07-31 14_24_00-Yeni bildirim.png
2015-07-31 14_27_45-Yeni bildirim.png
2015-07-31 14_29_02-Yeni bildirim.png
sad.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaşadığınız sorunlar kullanıcı hatasından kaynaklı. Windows üzerinde oluşan hatalar ise daha yeni olan bir sistemin kullanıcılar tarafından denenen ilk build'i hata olması doğal.
Sıfırlama yönetimi açıklamasında yazdığı gibi eniden Windows kurmaktır. Yani format atma. Bunu zaten çoğu kişi biliyor Win 8'den bu yana. Formatı da her sorun için önermiyoruz. Her şeyin çözümü de değil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı