Alp3reNn Picopat Katılım 4 Aralık 2024 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #1 Windows'taki bu uygulamayı silmek istiyorum ama bir türlü silemedim, nasıl silebiliriz. Dosya Ekleri c603c2bd-4d32-413c-86c9-2a4a9039facc.jpeg 113,6 KB · Görüntüleme: 41
Merto1526 Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 476 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #2 Revo Uninstaller ile silmeyi deneyin.
ultraslann1905 Decapat Katılım 31 Temmuz 2024 Mesajlar 1.629 Makaleler 1 Çözümler 14 29 Aralık 2024 #3 Merto1526 dedi: Revo Uninstaller ile silmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Revo'dan kalkmıyor. Alp3reNn dedi: Windows'taki bu uygulamayı silmek istiyorum ama bir türlü silemedim, nasıl silebiliriz. Genişletmek için tıkla... Hocam neden silmek istiyorsunuz ki? Bir zararı yok.
Merto1526 dedi: Revo Uninstaller ile silmeyi deneyin. Genişletmek için tıkla... Revo'dan kalkmıyor. Alp3reNn dedi: Windows'taki bu uygulamayı silmek istiyorum ama bir türlü silemedim, nasıl silebiliriz. Genişletmek için tıkla... Hocam neden silmek istiyorsunuz ki? Bir zararı yok.
Movansha Centipat Katılım 2 Aralık 2024 Mesajlar 872 Makaleler 5 Çözümler 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #4 Alp3reNn dedi: Windows'taki bu uygulamayı silmek istiyorum ama bir türlü silemedim, nasıl silebiliriz. Genişletmek için tıkla... Sistem uygulaması olarak ayarlamışlar. Uğraşsanız silebilirsiniz, Powershell yöntemi de vardı ama silmeniz fazla bir şey kazandırmaz, yeni güncelleme ile geri yüklenir. Arka plan uygulamalarından devre dışı bırakın yeter. Birkaç MB'tır zaten.
Alp3reNn dedi: Windows'taki bu uygulamayı silmek istiyorum ama bir türlü silemedim, nasıl silebiliriz. Genişletmek için tıkla... Sistem uygulaması olarak ayarlamışlar. Uğraşsanız silebilirsiniz, Powershell yöntemi de vardı ama silmeniz fazla bir şey kazandırmaz, yeni güncelleme ile geri yüklenir. Arka plan uygulamalarından devre dışı bırakın yeter. Birkaç MB'tır zaten.
Merto1526 Decapat Katılım 23 Aralık 2022 Mesajlar 476 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Aralık 2024 #5 ultraslann1905 dedi: Revo'da bunlar olmuyor. Hocam neden silmek istiyorsunuz ki? Bir zararı yok. Genişletmek için tıkla... Ben Xbox uygulmasını silmiştim o şekilde. Ama hepsini siler mi bilmiyorun.
ultraslann1905 dedi: Revo'da bunlar olmuyor. Hocam neden silmek istiyorsunuz ki? Bir zararı yok. Genişletmek için tıkla... Ben Xbox uygulmasını silmiştim o şekilde. Ama hepsini siler mi bilmiyorun.