M mdy Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2021 #1 Dosyalar bunlar. Bir ara kayspersky kullanıyordum. Denemesi bittiği için kenarda duruyor, onun dosyası mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Kasım 2021
Dosyalar bunlar. Bir ara kayspersky kullanıyordum. Denemesi bittiği için kenarda duruyor, onun dosyası mı?
KafaChannel Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 201 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Kasım 2021 #2 Kaspersky bende kullanıyorum böyle bir dosya hiç görmedim bilgisayarımda içinde neler var onu da SS atar mısınız?
Kaspersky bende kullanıyorum böyle bir dosya hiç görmedim bilgisayarımda içinde neler var onu da SS atar mısınız?
3 389072 Megapat Katılım 23 Kasım 2020 Mesajlar 8.504 Makaleler 24 Çözümler 98 Yer İstanbul 5 Kasım 2021 #3 Dosya konumu nedir? Kaspersky böyle klasörler oluşturmaz. Troll konu olduğunu düşünüyorum. Klasörler boş.
Dosya konumu nedir? Kaspersky böyle klasörler oluşturmaz. Troll konu olduğunu düşünüyorum. Klasörler boş.
M mdy Hectopat Katılım 4 Kasım 2021 Mesajlar 83 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Temmuz 2022 #4 389072 dedi: Dosya konumu nedir? Kaspersky böyle klasörler oluşturmaz. Troll konu olduğunu düşünüyorum. Klasörler boş. Genişletmek için tıkla... Konu trol değil aradan uzun zaman geçti pc yi formatladığımda o dosyalar artık yok galiba zamanında Bi virüsü silmek için klasik önerilen uygulamaları kullanmıştım poop silme uygulamalarını onların a dosyası olabilir.
389072 dedi: Dosya konumu nedir? Kaspersky böyle klasörler oluşturmaz. Troll konu olduğunu düşünüyorum. Klasörler boş. Genişletmek için tıkla... Konu trol değil aradan uzun zaman geçti pc yi formatladığımda o dosyalar artık yok galiba zamanında Bi virüsü silmek için klasik önerilen uygulamaları kullanmıştım poop silme uygulamalarını onların a dosyası olabilir.