Merhaba Windows 10 kullanırken durduk yere güncellemede 11 kurmuş bir süre klavye çalıştı sonra tamamen kilitlendi tuşlar basmıyor NumLock sabit yanıyor ama garip olan Windows girişte kullanıcı adında çalışıyor. Enter la giriş yaptığımda klavye kilitleniyor.
Başka yeni klavye taktım oda aynı sistem altında sorunları düzelt bir sürü seçenek var, çalıştır diyor örnek Wi-Fi sorunu için çalıştır var. YouTube'a videolarında klavye için çalıştır var ama bende tek o yok.
Aygıt Yöneticisi'nden klavye sürücü güncellemesi yaptım kaldırdım ekledim bilgisayar başlangıcında onarda son güncellemeyi geri al diyorum izin vermiyor.
Her şeyi baştan kursamda bu gene yapacak bir şey yüklenip çalışmasına engel oluyor ama bilgisayarda oyun vs yok iş bilgisayarı antivirüs firewall kaldırdım bu sorunu bilen var mı teşekkürler.
Windows logosuna sağ tık yapıp, aygıt yöneticisine giriniz. Bluetooth ve Ağ sürücülerine sağ tık yapınız. Güç seçenekleri kısmından, güç tasarrufu için devre dışı bırak seçeneklerini uygulayınız. Bilgisayarı yeniden başlatınız.
merhaba ağ bağdaştırıcıları içinde sadece bir tanesinde vardı.Güç kazancı sağlamak için bilgisayar bu aygıtı kapatsın seçiliydi kaldırdım
bluetooth hiç birinde güç yönetimi yoktu
evrensel seri veri yolu usb olanların hepsinde güç yönetimini kapattım
klavyede güç yönetimini kapattım
yeniden başlattım ama düzelmedi
ayarlarda eskiden win10 da güç seçeneklerinde güç yönetimi devre dışı bırakma özelliği vardı ama 11 de bu seçenek yok tasaruflu dengeli performans şu kullan seçenekleri var
yazmayı unuttum yine garip olan klavye hiç bir tuş çalışmazkeb multimedya ses aç kapa ve diğer e posta vb küçük multimedya tuşları çalışıyor