mehmet0654 Centipat Katılım 22 Ekim 2020 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Windows 11 güncellemesi laptopuma bayağı önce geldi. Yapmamıştım. Yapsam bütün programlar, dosyalar durur mu, silinir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 16 Aralık 2021
Merhaba arkadaşlar. Windows 11 güncellemesi laptopuma bayağı önce geldi. Yapmamıştım. Yapsam bütün programlar, dosyalar durur mu, silinir mi?
Yosemite Sam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 2.522 Makaleler 3 Çözümler 26 Yer Amasya Geydoğan Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2021 #2 mehmet0654 dedi: Merhaba arkadaşlar. Windows 11 güncellemesi laptopuma bayağı önce geldi. Yapmamıştım. Yapsam bütün programlar, dosyalar durur mu, silinir mi? Genişletmek için tıkla... Durur herhangi bir ver kaybı olmaz.
mehmet0654 dedi: Merhaba arkadaşlar. Windows 11 güncellemesi laptopuma bayağı önce geldi. Yapmamıştım. Yapsam bütün programlar, dosyalar durur mu, silinir mi? Genişletmek için tıkla... Durur herhangi bir ver kaybı olmaz.