Windows 10'dan 11'e geçilir mi?

Bende arkadaşlar Windows 11 24H2 kullanıyorum. Açıkçası ne zamandan beri 2 sene oldu gine alışamadım açıkçası ama Windows 10 geçicem sizce geçilir mi hem günlük kullanım hemde oyun için hem biliyorsun çok daha stabil bu konuda diğeri ise Windows 11 23H2 stabil ama 24H2 baya sorun var Teşekkürler

arkadaşlar kime cevap vereceğime şaşırdım hepinize teşekkür ederim verdiğim karar win 10'da kalıcam belki 24h2 sürümünden sonra yeni güncelleme gelirse belki geçebilirim oda duruma bağlı

Hiçbir farkı yok artık Windows 11 bayağı gelişti size kalmış yani.

bir şey sormak istiyorum mesala ben şuan win 10 pro kullanıyorum win 11'e geçince win 11 pro'mu olucak yoksa win 11 home'mi olucak

bir şey sormak istiyorum mesala ben şuan win 10 pro kullanıyorum win 11'e geçince win 11 pro'mu olucak yoksa win 11 home'mi olucak

@chocletemofyyxx

Bir 8 GB ram daha ekleyeceğim için Win 11'e geçtim. Boşta 4 GB kullanıyor. Geçmeni önermem. Zira Windows 10 daha iyi. Destek bittiği zaman format atmakla uğraşmamak için 11'e geçtim.

Bir 8 GB RAM daha ekleyeceğim için Windows 11'e geçtim. Boşta 4 GB kullanıyor. Geçmeni önermem. Zira Windows 10 daha iyi. Destek bittiği zaman format atmakla uğraşmamak için 11'e geçtim.

10 dada bir fark yok ki çok boşta da çok RAM yer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…