T tamıs Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 422 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #1 Windows 10'dan 11'e geçmeyi düşünüyorum, mantıklı mı? i5 12400F. Arc'a 750. 16 RAM. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2025
Finestriker Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Mart 2014 Mesajlar 1.470 Çözümler 2 Yer Amasya 4 Şubat 2025 #2 Geçilir, bence sorunsuz şuan.
merttgl Hectopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 240 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #3 Bende bunu bir süre önce merak ediyordum geçtim memnunum Home kurmanı öneririm.
Things Kilopat Katılım 1 Mart 2021 Mesajlar 2.761 Çözümler 36 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Weapons Designer, 3D Modeler 4 Şubat 2025 #4 Geçerli bir sebebiniz yoksa geçmezsiniz.
Harleen Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2018 Mesajlar 2.469 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #5 Sistemin yeterliyse şuan geçmemek için bir neden yok.
T tamıs Centipat Katılım 14 Temmuz 2024 Mesajlar 422 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #6 Things dedi: Geçerli bir sebebiniz yoksa geçmezsiniz. Genişletmek için tıkla... Sürekli Update uyarısı falan geliyoe rahatsiz oluyorum artik geçip kurtulayim merttgl dedi: Bende bunu bir süre önce merak ediyordum geçtim memnunum Home kurmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Direk guncelleyip mi geçeyim yoksa formatlami geceyim. Son düzenleme: 4 Şubat 2025
Things dedi: Geçerli bir sebebiniz yoksa geçmezsiniz. Genişletmek için tıkla... Sürekli Update uyarısı falan geliyoe rahatsiz oluyorum artik geçip kurtulayim merttgl dedi: Bende bunu bir süre önce merak ediyordum geçtim memnunum Home kurmanı öneririm. Genişletmek için tıkla... Direk guncelleyip mi geçeyim yoksa formatlami geceyim.
merttgl Hectopat Katılım 18 Ekim 2021 Mesajlar 240 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2025 #7 tamıs dedi: Sürekli Update uyarısı falan geliyoe rahatsiz oluyorum artik geçip kurtulayim Direk guncelleyip mi geçeyim yoksa formatlami geceyim. Genişletmek için tıkla... Eğer önemli verilerin yoksa format atmak en güzeli ama bilgisayarında çok veri varsa yükseltebilirsin.
tamıs dedi: Sürekli Update uyarısı falan geliyoe rahatsiz oluyorum artik geçip kurtulayim Direk guncelleyip mi geçeyim yoksa formatlami geceyim. Genişletmek için tıkla... Eğer önemli verilerin yoksa format atmak en güzeli ama bilgisayarında çok veri varsa yükseltebilirsin.