Windows 10'dan 11'e geçilirse güncelleme sorunu düzelir mi?

Windows 10 bilgisayarım 20H2 güncellemesinde kaldı sürekli aynı güncellemeyi kurmaya çalışıp başarısız oldu diyor ve öyle kalıyor. Temiz kurulum tek çözümmüş, W11'e geçersem bu sorun düzelir mi?
W11'e geçmeli miyim?

Temiz kurulum yaptığınızda sorun çözülüyorsa istediğiniz işletim sistemini kurabilirisiniz farketmez.
Win 11 mi kurmalısınız Win10 mu kurmalısınız ona bir cevap vermek için sistem özelliklerinini bilmeliyiz.

Denemedim çözüldüğünü sadece kime sorsam temiz kurulum tek çözüm diyorlar. Onun için acaba temiz kurulum yapmadan W11'e geçsem düzelir mi diye düşünüyorum.

CPU: Ryzen 5 3600
GPU: Aorus Xtreme GTX 1080 Ti
RAM: 3200MHz CL16 2x8
Anakart: ASUS TUF B450 Plus Gaming

Şimdi temiz kurulum için bir USB oluşturun, ne olur ne olmaz dursun kenarda. Ondan sonra temiz kurulum yapmadan Win11'e yükseltmeyi deneyin. Eğer bir sorun oluşur, bir hata alırsanız önceden hazırladığınız USB ile temiz kurulum yaparsınız.
Önemli dosyalarınızı cloud'a yedeklemeyi unutmayın.

W11 de whr gibi birşey varmış açık olunca performans düşüşü yapıyormuş o biraz tedirgin ediyor.

W11 de whr gibi birşey varmış açık olunca performans düşüşü yapıyormuş o biraz tedirgin ediyor.
Eylül başında win11'e geçmiştim. Win10'a göre hiçbir performans düşüşü gözlemlememiştim beta sürüm olmasına rağmen. Şuan hala da yok performans win10 ile aynı. Hatta daha bile iyi olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…