KutluYuce Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 250 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #1 Merhaba. Daha önce İtemsatış üzerinden Windows 10 Pro Key'i satın almıştım. Şu an Windows 11'e USB olmadan geçiş yaparsam lisansım geçerli olur mu?
Merhaba. Daha önce İtemsatış üzerinden Windows 10 Pro Key'i satın almıştım. Şu an Windows 11'e USB olmadan geçiş yaparsam lisansım geçerli olur mu?
R REALFOX198 Decapat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 169 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #2 KutluYuce dedi: Merhaba. Daha önce İtemsatış üzerinden Windows 10 Pro Key'i satın almıştım. Şu an Windows 11'e USB olmadan geçiş yaparsam lisansım geçerli olur mu? Genişletmek için tıkla... Her lisans kendi işletim sistemine özgüdür. Yani olmaz.
KutluYuce dedi: Merhaba. Daha önce İtemsatış üzerinden Windows 10 Pro Key'i satın almıştım. Şu an Windows 11'e USB olmadan geçiş yaparsam lisansım geçerli olur mu? Genişletmek için tıkla... Her lisans kendi işletim sistemine özgüdür. Yani olmaz.
Canxc Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 401 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #3 REALFOX198 dedi: Her lisans kendi işletim sistemine özgüdür. Yani olmaz. Genişletmek için tıkla... Anakarta gömülülerde oluyor hocam.
REALFOX198 dedi: Her lisans kendi işletim sistemine özgüdür. Yani olmaz. Genişletmek için tıkla... Anakarta gömülülerde oluyor hocam.
Uzayra Centipat Katılım 4 Aralık 2023 Mesajlar 175 Çözümler 1 8 Mart 2025 #4 Düşmüyor. Güncelleme sayfasından yaptığımda zaten orada bir yerde yazıyordu bu detay.
KutluYuce Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 250 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #5 Uzayra dedi: Düşmüyor. Güncelleme sayfasından yaptığımda zaten orada bir yerde yazıyordu bu detay. Genişletmek için tıkla... Bir bakayım. Uzayra dedi: Düşmüyor. Güncelleme sayfasından yaptığımda zaten orada bir yerde yazıyordu bu detay. Genişletmek için tıkla... Bir şey yazmıyor bu konuyla alakalı.
Uzayra dedi: Düşmüyor. Güncelleme sayfasından yaptığımda zaten orada bir yerde yazıyordu bu detay. Genişletmek için tıkla... Bir bakayım. Uzayra dedi: Düşmüyor. Güncelleme sayfasından yaptığımda zaten orada bir yerde yazıyordu bu detay. Genişletmek için tıkla... Bir şey yazmıyor bu konuyla alakalı.
Canxc Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 401 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #6 KutluYuce dedi: Bir bakayım. Bir şey yazmıyor bu konuyla alakalı. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin lisansiniz düşer büyük ihtimalle.
KutluYuce dedi: Bir bakayım. Bir şey yazmıyor bu konuyla alakalı. Genişletmek için tıkla... Hocam sizin lisansiniz düşer büyük ihtimalle.
Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.560 Makaleler 5 Çözümler 274 8 Mart 2025 #7 Resmi destek sayfasında çalışır denilmiş. Çalışabilir. Destek Sayfası
Uzayra Centipat Katılım 4 Aralık 2023 Mesajlar 175 Çözümler 1 8 Mart 2025 #8 KutluYuce dedi: Bir bakayım. Bir şey yazmıyor bu konuyla alakalı. Genişletmek için tıkla... Ben güncellemeyi tekrar bir lisans alarak yapmadım. İki senedir kullanıyorum.
KutluYuce dedi: Bir bakayım. Bir şey yazmıyor bu konuyla alakalı. Genişletmek için tıkla... Ben güncellemeyi tekrar bir lisans alarak yapmadım. İki senedir kullanıyorum.
KutluYuce Centipat Katılım 13 Nisan 2024 Mesajlar 250 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #9 Canxc dedi: Hocam sizin lisansiniz düşer büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Biriniz düşer diyor biriniz kalır diyor ne yapacağım ben :/
Canxc dedi: Hocam sizin lisansiniz düşer büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... Biriniz düşer diyor biriniz kalır diyor ne yapacağım ben :/
Canxc Centipat Katılım 3 Mayıs 2024 Mesajlar 401 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mart 2025 #10 KutluYuce dedi: Biriniz düşer diyor biriniz kalır diyor ne yapacağım ben :/ Genişletmek için tıkla... Kac liraya almistiniz lisansı?
KutluYuce dedi: Biriniz düşer diyor biriniz kalır diyor ne yapacağım ben :/ Genişletmek için tıkla... Kac liraya almistiniz lisansı?