Windows 10'dan 11'e geçilmeli mi?

y4ndex

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba. Ben masaüstü Windows 10 kullanıyorum. Windows 11 geçersem oyunlarda vb performans düşüşü yaşar mıyım driverlarda sorun vesaire olur mu? Bir de Wallpaper Engine kullanıyorum o çalışır mı?

Merhaba. Ben masaüstü Windows 10 kullanıyorum. Windows 11 geçersem oyunlarda vb performans düşüşü yaşar mıyım driverlarda sorun vesaire olur mu? Bir de Wallpaper Engine kullanıyorum o çalışır mı?
Bana kalırsa geçme dostum birçok sıkıntı mevcut zaten geçmek istesen dahi tpm desteklemesi lazım desteklese dahi oyunlarda kitlenip ses takılması yapıyor kapatabilirsin tabi yukledikten sonra ama genel olarak tavsiye etmem sebebi her gelen güncelleme ile performans düşüyor donma yapıyor valla üşengeçlik yapmasam tekrar win 10 geri donerdim

Yükseltme ile geçmenizi önermem format ile geçebilirsiniz sorunsuz ve akıcı. Oyunlarda da FPS düşüklüğü yaşamıyorum.

Windows 11 şu anda stabil durumda. Eğer istiyorsanız geçebilirsiniz. Ancak temiz kurulum ile geçin.

Yükseltme ile geçmenizi önermem format ile geçebilirsiniz sorunsuz ve akıcı. Oyunlarda da FPS düşüklüğü yaşamıyorum.

Daha yeni Windows 11 22h 12 güncellemesi yaptım şu an PC ağlıyor resmen yükseltme ile onu da halbuki ben yapmadım kendi kendine indirmiş yüklemiş yeniden başlat uyarısı verdi mecbur Update yapmak zorunda kaldım şu an dosya dahi açmaya kalksam donuyor 5 dakika kendine gelmiyor tüm testleri yaptım halbuki SSD sağlam sağlıkli ısınma zaten yok buz gibi kasa içi dışı çalışmıyor desem yeri var her şey on numara ama ne olduysa bu güncelleme sonrası oldu kaldırdım oyleyken dahi devam ediyor

Bence en stabil haline gelinceye kadar Windows 10'da kal.

Valla @furkanddemir de bugün yükseltme aracı geçti herhangi bir sıkıntı yok şuan yükseltme ile geçmek pek sağlıklı değil biraz da şans işi herhalde hocam.

Valla @furkanddemir de bugün yükseltme aracı geçti herhangi bir sıkıntı yok şuan yükseltme ile geçmek pek sağlıklı değil biraz da şans işi herhalde hocam.
Bencede şans işi hocam kimisin de sorun olmazken kimisin de oluyor sebebi ben AMD kullaniyorken sorun yaşarken başkası Nvidia kullanıyor sorun olmuyor ayrıca tekrar guncelledim acaba düzelme olur mu diye biraz olsun düzeldi ama halen daha donma yapıyor chrome bile girsem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…