Windows 10'dan 11'e geçilmeli mi?

Emin misiniz? ben hata anlamında hiçbir fark göremedim iki işletim sistemi arasında.
TMP 2.0 destekli bir sistem değilse çoğunlukla Win 11 sapıtıyor, özellikle DDR3 sistemlerde.
En son Microsoft bu şart için geri adım atıcağı hakkında haberler vardı ama ne oldu durum, bilmiyorum şahsen.

Bence Windows 10 desteği en az 2026 sonuna kadar olmalı çünkü Windows 11 sistemlerini güçlü bir şekilde destekleyecek bilgisayarlar çok az.

Bence Windows 10 desteği en az 2026 sonuna kadar olmalı çünkü Windows 11 sistemlerini güçlü bir şekilde destekleyecek bilgisayarlar çok az.
Tek istedikleri en az 2018-19 yılında çıkmış 9.nesil Intel ve 2.nesil Ryzen işlemciler ve sonrası.
Aslında hali hazırda AM4 kullanan veya LGA 1151 v2 kullanan için çok kolay bir geçiş olur ama tabi DDR3 veya Laptop kullanıcıları için tabiki çok pahalı bir durum.

Genede temel politikaları belli oluyor. Eski DDR3 ve DDR4 giriş devrini kaldırmak. 6-7.nesil Intel'ler de DDR3'ü devam ettiriyordu binevi. 8.nesil Intel ile Ryzen 1000 seriside giriş oluyor.
Aynı Windows 10 için SSD zorunluluğu gibi DDR4 zorunluluğu ile tüketicinin teknolojisini geliştirme çabaları.

AMD için kesinlikle performans artışı oluyor Intel'lerde bazıları sorunlu diyor bazıları sorunsuz.
Ryzen 3 3100 le w11 e geçilir mi hocam performans artar mı?
R3 3100 ddr 4 16 ram
A320m a pro anakart
1660s 6gb

10 ve 11'in desteği bu yıl bitiyor sanırım. 10'da kal. Enterprise sürümünü kur. Bildiğim kadarıyla 2029'a kadar desteği var Enterprise'ın.

10 ve 11'in desteği bu yıl bitiyor sanırım. 10'da kal. Enterprise sürümünü kur. Bildiğim kadarıyla 2029'a kadar desteği var Enterprise'ın.

Enterprise sürümünü nasıl kurarız hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…