Windows 10'dan 11'e geçince 8 saatlik pil 2 saate düştü

muzosoft

Picopat
Daha fazla  
Meslek
Developer
RAM
8
SSD veya HDD modeli
500
İşlemci
AMD RYZEN 5 5725U
Merhaba. Laptopum 1 aylık, Windows 10'dan 11'i denemek istedim. İşlemcim Ryzen 5 5725u iş için kullanıyorum ofiste 8 saat giden şarj 2 saate düştü nasıl düzeltirim? Geri Windows 10'a dönmeli miyim?

Hocam sürücüleri güncellediniz mi özellikle AMD'nin sürücülerini güncellemeniz gerekiyor. Windows Update üzerinden gelen driver güncellemeleride her zaman en iyi driver güncellemesi olmuyor. Denetim Masası'ndan güç seçeneklerini dengeli ya da güç tasarrufu olarak seç. Hocam eğer bunları fark ettiysen Windows 10'a geri dönmen daha iyi olurwindows 10'da hiç pil sorunu yaşamadıysan. Windows 11'de başka performans sorunları da fark ettiysen Windows 10'a geri dön.

Windows 11'de arka planda yapay zeka falan çalıştığı için sisteme çok yük biniyor. Bu da pili çabuk bitiriyor. Windows 10'a geri dönmeni öneririm.

Hocam sürücüleri güncellediniz mi özellikle AMD'nin sürücülerini güncellemeniz gerekiyor. Windows Update üzerinden gelen driver güncellemeleride her zaman en iyi driver güncellemesi olmuyor. Denetim Masası'ndan güç seçeneklerini dengeli ya da güç tasarrufu olarak seç. Hocam eğer bunları fark ettiysen Windows 10'a geri dönmen daha iyi olurwindows 10'da hiç pil sorunu yaşamadıysan. Windows 11'de başka performans sorunları da fark ettiysen Windows 10'a geri dön.

Teşekkür ediyorum tavsiye için her yolu denedim ancak Windows 11 maalesef sınıfta kaldı benim için Windows 10'a geçtim tekrar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı