Gqkmen42 Centipat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 416 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #1 Merhaba dün Windows 11'e geçtim fakat Minecraft dünyamı yedeklemeyi unuttum, dünyaya bayağı emek vermiştim, geri nasıl getirebilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 15 Mayıs 2025
Merhaba dün Windows 11'e geçtim fakat Minecraft dünyamı yedeklemeyi unuttum, dünyaya bayağı emek vermiştim, geri nasıl getirebilirim?
Birİnsancık Femtopat Katılım 15 Mayıs 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #2 Eğer Minecraft hesabında dünya yedekleme açıksa kurtarabilirsin. Artı 0 Eksi
KS KS Gqkmen42 Centipat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 416 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #3 Birİnsancık dedi: Eğer Minecraft hesabında dünya yedekleme açıksa kurtarabilirsin. Genişletmek için tıkla... nerden bakabilirim Artı 0 Eksi
Birİnsancık dedi: Eğer Minecraft hesabında dünya yedekleme açıksa kurtarabilirsin. Genişletmek için tıkla... nerden bakabilirim
Birİnsancık Femtopat Katılım 15 Mayıs 2025 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #4 Gqkmen42 dedi: Nereden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Hesabina giris yap dunyalarina bak eger oradalarsa iyi orada degilse gecmis olsun. Artı 0 Eksi
Gqkmen42 dedi: Nereden bakabilirim? Genişletmek için tıkla... Hesabina giris yap dunyalarina bak eger oradalarsa iyi orada degilse gecmis olsun.
KS KS Gqkmen42 Centipat Katılım 2 Eylül 2024 Mesajlar 416 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Mayıs 2025 #5 Birİnsancık dedi: Hesabina giris yap dunyalarina bak eger oradalarsa iyi orada degilse gecmis olsun. Genişletmek için tıkla... Oyuna girdim dünyalar kısmı boştu... Sanırım tüm yolculuğum yalanmış Artı 0 Eksi
Birİnsancık dedi: Hesabina giris yap dunyalarina bak eger oradalarsa iyi orada degilse gecmis olsun. Genişletmek için tıkla... Oyuna girdim dünyalar kısmı boştu... Sanırım tüm yolculuğum yalanmış