Eymenz Hectopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 2.990 Makaleler 3 Çözümler 31 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2024 #1 Merhaba, Windows 10'dan 11 geçerken mavi ekran alıyorum ve sorun gidermeye atıyor soru. Gidermeden ise hiçbir şey yapamıyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 8 Ekim 2024
Merhaba, Windows 10'dan 11 geçerken mavi ekran alıyorum ve sorun gidermeye atıyor soru. Gidermeden ise hiçbir şey yapamıyorum.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 8 Ekim 2024 #2 Mavi ekranın fotoğrafını atar mısın?
Eymenz Hectopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 2.990 Makaleler 3 Çözümler 31 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2024 #3 armas dedi: Mavi ekranın fotoğrafını atar mısın? Genişletmek için tıkla... Tamam BIOS ayarlarına girerek bir şekilde cozdum Windows 10 geri dondum armas dedi: Mavi ekranın fotoğrafını atar mısın? Genişletmek için tıkla... Merhaba aklımda kaldı soracaktım sizce neden boyle bir sorun ile karsılastım yani eger bir ayarı yaparsam tekrar yukseltme yapabilir miyim bu sorunu neden yasamıs olabilirim. Son düzenleme: 8 Ekim 2024
armas dedi: Mavi ekranın fotoğrafını atar mısın? Genişletmek için tıkla... Tamam BIOS ayarlarına girerek bir şekilde cozdum Windows 10 geri dondum armas dedi: Mavi ekranın fotoğrafını atar mısın? Genişletmek için tıkla... Merhaba aklımda kaldı soracaktım sizce neden boyle bir sorun ile karsılastım yani eger bir ayarı yaparsam tekrar yukseltme yapabilir miyim bu sorunu neden yasamıs olabilirim.
armas Gigapat Çözüme Giden Yol Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 9.384 Çözümler 369 8 Ekim 2024 #4 Hataya göre sebep değişir. Disk kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama hatayı görmeden konuşmak doğru olmaz.
Hataya göre sebep değişir. Disk kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama hatayı görmeden konuşmak doğru olmaz.
Eymenz Hectopat Katılım 19 Mart 2024 Mesajlar 2.990 Makaleler 3 Çözümler 31 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Asus Prıme B450M-K 2 Amd Ryzen 5 5600 Galax Rtx 2060 Plus Cinsiyet Erkek 8 Ekim 2024 #5 armas dedi: Hataya göre sebep değişir. Disk kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama hatayı görmeden konuşmak doğru olmaz. Genişletmek için tıkla... CSM ayarlarını disabled yaptım tekrar USB bellek olmadan yukseltme denesem aynı sorun olur mu?
armas dedi: Hataya göre sebep değişir. Disk kaynaklı olduğunu düşünüyorum ama hatayı görmeden konuşmak doğru olmaz. Genişletmek için tıkla... CSM ayarlarını disabled yaptım tekrar USB bellek olmadan yukseltme denesem aynı sorun olur mu?