Çözüldü Windows 10'dan 11'e geçişte hangi yöntem daha mantıklıdır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

cnyvs

Centipat
Daha fazla  
Halihazırda Windows 10 kullanıyorum ve bilgisayarımı Rufus vs kullanarak formatlamak istiyorum. Hazır format atınca da Windows 11'e yükseltmek istiyorum. Format esnasında Windows 10 ISO değil de Windows 11 ISO indirip kursam bir sorun olur mu? Yoksa kurulumda Windows 10 olarak kurup daha sonrasında Windows Update kısmından Windows 11'e yükseltmek mi daha mantıklı olur?

Çözüm
Tabi ki direk Windows 11 kurulumu sağlıklı ve hiçbir sorun olmaz.
(PC nizin Windows 11 desteklediğinden emin olun. )
Windows 11 ISO'su ile kurun daha sağlıklı olur.

Tamam teşekkür ederim.

Tabii ki direk Windows 11 kurulumu sağlıklı ve hiçbir sorun olmaz.
(PC nizin Windows 11 desteklediğinden emin olun. )

Windows Update kısmında Windows 11'e yükseltebilirsiniz yazıyor.

Sistem özelliklerim ise:
Intel Core i5 12400F
Gigabyte H610M S2H
G.Skill 32 GB (2x16 GB) Ripjaws V
Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti Gaming OC D6X 8 GB
Kingston 1TB Fury Renegade GEN4x4 NVMe M.2 2280 SSD

Sanırım kasma, donma vs yaşamam yükseltince.

Temiz kurulumdan kastınız format ise o yolla yapmayı düşünüyorum. Sanırsam donma kasma vs de yaşamam yükseltince.

Duruma göre Windows 11, 10'a göre daha iyi performans verebiliyor onu kullanırken göreceksiniz. Ekran sürücülerini kendiniz kurun alabileceğiniz verimi en iyi öyle alırsınız.

Hocam bir de sorun çözüldüyse çözüldü der misiniz?

Duruma göre Windows 11, 10'a göre daha iyi performans verebiliyor onu kullanırken göreceksiniz. Ekran sürücülerini kendiniz kurun alabileceğiniz verimi en iyi öyle alırsınız.

Hocam bir de sorun çözüldüyse çözüldü der misiniz?
Siz öneriyor musunuz yükseltmeyi? Genelde oyun ağırlıklı kullanıyorum bilgisayarı. Daha sonrasında konuyu kapatacağım işaretleyip teşekkürler.

Halihazırda Windows 10 kullanıyorum ve bilgisayarımı Rufus vs kullanarak formatlamak istiyorum. Hazır format atınca da Windows 11'e yükseltmek istiyorum. Format esnasında Windows 10 ISO değil de Windows 11 ISO indirip kursam bir sorun olur mu? Yoksa kurulumda Windows 10 olarak kurup daha sonrasında Windows Update kısmından Windows 11'e yükseltmek mi daha mantıklı olur?

Rufus'a hiç gerek yok hocam, flash belleğe yazdırın direkt olarak BIOS'tan başlangıç diskini flash seçerek kurun, daha kolay ve basit.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı