Cronus.xy Decapat Katılım 29 Haziran 2023 Mesajlar 985 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Şubat 2024 #1 Şu ana kadar 4-5 kere format attım ve hepsinde Windows, ben girmeden otomatik ürünü aktifleştirdi. Şimdi 11'e geçmek istiyorum. Geçtiğimde yine otomatik aktifleşir mi, yoksa ürün anahtarımı öğrenip girmem lazım mı? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Şubat 2024
Şu ana kadar 4-5 kere format attım ve hepsinde Windows, ben girmeden otomatik ürünü aktifleştirdi. Şimdi 11'e geçmek istiyorum. Geçtiğimde yine otomatik aktifleşir mi, yoksa ürün anahtarımı öğrenip girmem lazım mı?
ByCAKIR Yoctopat Katılım 4 Şubat 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Mühendisi 4 Şubat 2024 #2 Windows 10'dan Windows 11'e güncelleme ile geçtiğinizde sizden key istemiyor. Artı 0 Eksi
Cihangir ceyhan Hectopat Katılım 15 Ekim 2021 Mesajlar 1.448 Çözümler 8 4 Şubat 2024 #3 Bende retial key var format ekranında girmedim atla dedim Windows'u kurunca otomatik kendi etkinleşti yani etkinleşir büyük ihtimal. Artı 0 Eksi
Bende retial key var format ekranında girmedim atla dedim Windows'u kurunca otomatik kendi etkinleşti yani etkinleşir büyük ihtimal.