Windows 10'dan 11'e geçişte USB vs Windows Update

umutxdd

Hectopat
Makaleler
2
Daha fazla  
Windows 11'e geçiş yapacağım lakin Windows Update'ten geçiş yaptığımda sorunlar çıkabileceğini duymuştum. Verilerim kalsa iyi olur fakat silinse de pek umurumda olmaz açıkçası, önemli olanları zaten depolarım. Yükseltmeyi USB aracılığıyla mı yapmalıyım yoksa Windows Update kısmından mı?

USB ile Windows daha temiz kurarsınız USB ile kurun.

Normalde Windows 10 lisansımı W11 lisansı yapabiliyorum sanırım, USB ile de aynı şey söz konusu olur mu?

Onu bilmiyorum benim lisansım Free oldundam bir şey demem zor

Windows update ile alakalı kayıt defteri problemleri ile karşılaştım. Tavsiyem sıfırdan bir usb bellek ile yükseltip format atmanız olacaktır.
Normalde W10 lisansımı W11 lisansı yapabiliyorum sanırım, USB ile de aynı şey söz konusu olur mu?
Lisans sorusunda lisansım yok diyerek geçin ardından kurulum tamamlandığınızda lisansınız eklenmiş olarak görebilirsiniz. Standart format prosedürü olarak değelendirilen bi durum.

Şu ana kadar çok kez 10'dan 11'e, 11'den de 10'a geçtim. Lisans olarak sıkıntı çekmedim hiçbir zaman. Ayrıca format atmanız diskinize zarar vermeyecektir.

Geçebilirsin usb daha mantıklı ama önerim olsun 10 dan devam et erişim kapanana kadar 11 çok sorunlar yaratıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…