Windows 10'dan 11'e geçmek mümkün mü?

JesMutDom

Centipat
Şu anda Windows 10 kullanıyorum ve Windows 11'e geçmeyi düşünüyorum. Geçsem bir zararı olur mu? 10 mu 11 mi daha iyi? Nasıl 11 yükleyeceğimi bilmiyorum ve yükleyince bilgisayardaki oyunlar ve uygulamalar gider mi acaba?

Yükseltme ile mümkün, Microsoft'un resmi sitesinden Windows 11 kurulum aracını indir fakat 11'e geçmeni önermiyorum. Son güncellemelerle beraber çok yavaşladı, düzeltilene kadar 10 Pro en iyisi.

11'in ekstrası yok sadece görünümü daha modern. Ayrıca sorun yaşayan da çok bilmiyorsan uğraşma 10 şu an gayet stabil.

Yükseltme yaparsan mümkün.

Performans olarak Windows 10 daha iyidir, Windows 11 ise daha çok görselliğe odaklıdır. Windows 10'da 20-30 FPS daha fazla alırken, Windows 11'de 20-30 FPS daha az alabilirsiniz, ancak bu büyük bir fark sayılmaz. Seçim sizin, ancak Windows 10 desteği bitene kadar onda kalmak mantıklı olacaktır.

Teşekkürler.

FPS olarak neredeyse hiç fark etmez görüntü olarak biraz daha Windows 11 ağır sadelik için Windows 10 akıcılık için Windows 10 ama FPS fark etmez ayrıca sistem özellikleriniz nedir yüksek özellikleriniz varsa 11e geçin daha uyumlu.

FPS değerleri hemen hemen aynıydı. Hatta bazı oyunlarda Windows 11 daha iyiydi.
Fakat Windows 11'e gelen son güncellemelerden sonra Windows 10 daha iyi.
Şimdilik geçmeni önermem.
Uğraştırıcı olmasa Windows 10'a geri dönerdim.

Sisteminiz destekliyorsa bile şimdilik win 11'e geçmeyin derim, iyice güncellen veya son kararlı sürümleri yayınlansın, o kararlı çalışacak sürümlerini mutlaka bekleyin. Win 10'un var olan destek süresini sonuna kadar kullanın . Win 11'e win update ile sistem buna uygunsa kolayca geçiliyo,r bu çok da zor değildir. Ama ben win 11'de daha fazla çökme sorunlarını win 10'a göre yaşamıştım, hem de sıfır ryzen 7 işlemcili ve en son nesil (11. nesil) Huawei Matebook D15 laptop ile. Şimdilik win 11'e geçmemeniz sizin için çok daha iyisi olur.

Bu konuda açıkça fikir belirten herkesin win 10 / win 11 fikrine sonuna kadar katılıyorum. Çünkü bu konuda deneyimi olan herkes en doğru ve en gerçek olanını belirtebilmiştir. Şu anki şartlarda win 11 win 10'a göre çok daha dengesiz ve ani çökmeye çok daha müsait görünüyor, kendi kullanım tecrübelerime göre de. Kolay gelsin.

Son düzenleme:

Çökme sorunları benim Acer Nitro 16 RTX 4070'dede var, ağzına sağlık, iyi günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…